Oprez zbog vode i smanjene vidljivosti na putevima

Oprez zbog vode i smanjene vidljivosti na putevima

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Oprez zbog vode i smanjene vidljivosti na putevima
Očekuju se česte promene vremena koje su uobičajene za poslednje dane zime, sa mogućim povremeno jačim pljuskovima koji u pojedinim krajevima mogu biti praćeni grmljavinom. Zbog čega se vozačima savetuje veći oprez zbog vode na kolovozu ali i smanjene vidljivosti.
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta. Zadržavanja za teretna vozila na GP "Horgoš", "Kelebija" i "Batrovci" na izlazu iz Srbije su sat... »

Povremeni pljuskovi, oprez zbog smanjene vidljivosti

Blic utorak, 13. mart 2018.
Česte promene vremena koje su uobičajene za poslednje dane zime, sa mogućim povremeno jačim pljuskovima koji u pojedinim krajevima mogu biti praćeni grmljavinom, zbog čega se vozačima savetuje veći oprez zbog vode na kolovozu, ali i smanjene vidljivosti. Prema podacima Uprave granične policije RS,... »

Povremeno pljuskovi, oprez zbog smanjene vidljivosti

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD: Česte promene vremena koje su uobičajene za poslednje dane zime, s mogućim povremeno jačim pljuskovima koji u pojedinim krajevima mogu biti praćeni grmljavinom, zbog čega se vozačima savetuje veći oprez zbog vode na kolovozu, ali i smanjene vidljivosti.
Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta. Zadržavanja za teretna vozila su na GP „Horgoš“, „Kelebija“ i „Batrovci“ na izlazu iz Srbije su sat... »

Vozači, oprezno u saobraćaju: Prilagodite brzinu zbog varljivog vremena

Kurir utorak, 13. mart 2018.
Česte promene vremenskih prilika, uobičajene za ovo doba godine, mogu dovesti do usporenije vožnje, a svakako zahtevaju dodatni oprez u vožnji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima... »

AMSS: Zbog vremenskih prilika moguća usporena vožnja

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: AMSS: Zbog vremenskih prilika moguća usporena vožnja
Beograd -- Česte promene vremenskih prilika, uobičajene za ovo doba godine, mogu dovesti do usporenije vožnje a svakako zahtevaju dodatni oprez u vožnji, saopštio je AMSS.
Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila dužih od 30 minuta. Teretna vozila na Horgošu, Kelebiji i Batrovcima se zadržavaju do 60... »

AMSS: Zadržavanja za teretnjake na Batrovcima dva sata

Blic utorak, 13. mart 2018.
Zadržavanja za teretna vozila večeras su na „Horgošu" na izlazu iz Srbije 60 minuta, na "Kelebiji" 90, a na „Batrovcima" dva sata, saopštio je AMSS. Meteorolozi najavljuju povremeno slabu kišu tokom noći koja će uslovljavati mokre kolovoze, a zbog niske oblačnosti može i vidljivost biti smanjena,... »
©2018 Netmark d.o.o.