Повезане вести
Генерал Малиновић о хеликоптерској трагедији: Зашто ћуте Николић и Диковић?
Вести онлине 13.03.2018
Пилот Срето Малиновић, бригадни генерал у пензији и некадашњи заменик команданта Ваздухопловства и противваздухопловне одбране Војске Србије, један је од малобројних који је после хеликоптерске трагедије у Сурчину указивао на… »
Трагедија за коју нико неће одговарати: Три године од пада хеликоптера у Сурчину
Вести онлине 13.03.2018
На данашњи дан пре три године у Сурчину се срушио транспортни хеликоптер Ми-17 Војске Србије, у којем је погинуло седморо особа - четворица припадника ВС, двојица медицинских радника и беба стара пет дана. У летелици су погинули… »
Три године од пада хеликоптера Војске Србије
Радио 021 13.03.2018
На данашњи дан пре три године у близини Београда срушио се транспортни хеликоптер Ми-17 Војске Србије, у којем је погинуло седам људи. Хеликоптер се срушио 13. марта, нешто пре поноћи, у ширем рејону аеродрома "Никола Тесла" у… »
Три године од пада хеликоптера Војске Србије
Н1 Инфо 13.03.2018
На данашњи дан пре три године у близини Београда срушио се транспортни хеликоптер Ми-17 Војске Србије, у којем је погинуло седам људи. Хеликоптер се срушио 13. марта, нешто пре поноћи, у ширем рејону аеродрома "Никола Тесла" у… »
Вести дана »

Никола Саркози у затвору у Паризу, почео издржавање петогодишње казне
Н1 Инфо пре 45 минутајош 38 повезаних

ЕУ планира да забрани руски гас до 2027. године - где је у тој једначини Србија
Блоомберг Адриа пре 11 минутајош 34 повезане

Путину стигла жестока претња због самита у Мађарској: Овај сценарио га чека ако се оглуши на упозорење
Мондо пре 11 минутајош 53 повезане