Preminuo napadač iz Ruzveltove

Deda i baba programera ubice još ne znaju o masakru u Ruzveltovoj: Nebojša je bio genije u školi, ali... Komšije iz Vranja otkrile s kim se jedino viđao!

Kurir utorak, 13. mart 2018.
VRANJE - Programer Nebojša Stojilković (31) koji je u ponedeljak upao s pištoljem u firmu „Privredni savetnik za informacione tehnologije“ u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, i ubio kolegu Branka Kanjevca (31), teško ranio Marka Filipovića (36), dok se Igor R. spasao skočivši kroz prozor, podlegao je... »

Preminuo napadač iz Ruzveltove

Politika utorak, 13. mart 2018.
Napadač koji je juče ujutru napravio masakr u firmi u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama. Tanjugu je u Urgentnom centru potvrđeno da je N.S. podlegao povredama. Dvojica radnika programerske firme, nalaze se i dalje u životnoj opasnosti, prenose mediji. U... »

Programer-ubica Bio je samotnjak, nije se družio ni sa kim, a u rodnom Vranju kažu da je "bio genije koji nikad nije pao ispit"

Blic utorak, 13. mart 2018.
O Nebojši Stojilkoviću, ubici koji je pištoljem usmrtio bivšeg šefa i teško ranio jednog kolegu u softverskoj firmu u Ruzveltovoj ulici, u Beogradu malo ko od poznanika govori. Sve što znaju je da je bio samotnjak, asocijalan, da komšijama nije voleo da kaže ni "Dobar dan". U Ulici vojvoda Savatija... »

Krvavi pir u ruzveltovoj: Programer-ubica na bivšeg direktora i kolege pucao iz ilegalnog oružja

Blic utorak, 13. mart 2018.
Beograđanin Nebojša Stojilković (30) koji je juče ujutru ubio bivšeg šefa i teško ranio jednog kolegu, nije imao legalno oružje, nezvanično saznaje "Blic". Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Stojilković nije posedovao legalno kupljen i prijavljen pištolj koji je prijavio MUP-u. Prema... »

Preminuo napadač iz ruzveltove Ćutljivi genije postao ubica

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Nebojša Stojilković (31) koji je izrešetao kolege u svojoj bivšoj firmi u Beogradu, danas preminuo u bolnici. Nije se mnogo družio, uglavnom je vreme provodio sa sestrom. Dvojica povređenih su u teškom stanju
PROGRAMER Nebojša Stojilković (31) koji je u ponedeljak upao u prostorije bivše firme "Privredni savetnik informacione tehnologije" u Ruzveltovoj ulici u Beogradu i otvorio vatru na kolege, a potom digao ruku na sebe, podlegao je... »

(Uznemirujući video) jezivi snimci iz zgrade u kojoj se razneo Programer: Scene kao iz horor filma, krvavo stepenište i muk!

Kurir utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD - Programer Nebojša Stojilković koji je u ponedeljak u Ruzveltovoj ulici ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu. Stojilković je nakon pucnjave otišao u stan u ulici Vojvode Savatija na Zvezdari, gde je izazvao eksploziju navodno pucajući u... »

Preminuo napadač iz Ruzveltove

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Preminuo napadač iz Ruzveltove
Napadač koji je juče u Ruzveltovoj ulici ubio kolegu i drugog teško ranio podlegao je povredama, potvrđeno je Tanjugu u Urgentnom centru.
Dvojica radnika programerske firme i dalje su u životnoj opasnosti, prenosi Blic. U ponedeljak, nešto pre 11 sati, N. S. je došao u firmu u kojoj je doskoro radio i iz pištolja ispalio više projektila prema dvojici radnika, dok... »

Napadač iz Ruzveltove preminuo

Mondo utorak, 13. mart 2018.
N.S. koji je u firmi u Ruzveltovoj ulici u Beogradu pucao u kolege, preminuo je, potvrđeno je u Urgentnom centru.
N. S. je bio na odeljenju Šok A Urgentnog centra u Beogradu. Tanjugu je u Urgentnom centru potvrđeno da je N.S. podlegao povredama. Dvojica radnika programerske firme, nalaze se i dalje u životnoj opasnosti. U jučerašnjem napadu,... »

Preminuo programer ubica iz Vranja

Jugmedia utorak, 13. mart 2018.
Tridesettrogodišnji Nebojša Stojilković iz Vranja, koji je juče ujutru napravio masakr u firmi u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, nezvanično saznaje Blic. N.S. je u Ruzveltovoj ulici u Beogradu ubio kolegu iz firme Branka K.... »

Krvoproliće u ruzveltovoj: Programer ubica podlegao povredama! Pucao na kolege iz ilegalnog oružja

Pravda utorak, 13. mart 2018.
Beograđanin Nebojša Stojilković (30) koji je juče ujutru ubio bivšeg šefa i teško ranio jednog kolegu, podlegao je povredama u Urgentnom centru.
Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Stojilković nije posedovao legalno kupljen i prijavljen pištolj koji je prijavio MUP-u. Veruje se da je oružje kupio na crnom tržištu ili ga je nasledio, ali dozvolu za njegovo nošenje... »

Podlegao povredama: Preminuo programer ubica iz Ruzveltove!

Blic utorak, 13. mart 2018.
Nebojša Stojilković koji je juče ujutru napravio masakr u firmi u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, nezvanično saznaje "Blic". Dvojica radnika programerske firme, nalaze se u životnoj opasnosti. Kako se saznaje, pored Marka... »

Preminuo napadač iz Ruzveltove

Vesti online utorak, 13. mart 2018.
Nebojša Stojilković koji je u ponedeljak ujutru napravio masakr u firmi u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, nezvanično je potvrđeno "Blicu".
Dvojica radnika programerske firme, i dalje se nalaze u životnoj opasnosti. Kako se saznaje, pored M. Filipovića (36) kojem je Nebojša pištoljem naneo prostrelne rane, u lošem stanju je i I. Radenković (42) koji je metke izbegao... »

Napadač iz Ruzveltove podlegao povredama

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD: Napadač koji je juče ujutru napravio masakr u firmi u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, je, kako je potvrđeno u Urgentnom centru, podlegao povredama.
Dvojica radnika programerske firme, nalaze se i dalje u životnoj opasnosti, prenose beogradski mediji. U ponedeljak nešto pre 11 sati N.S. došao je u firmu u kojoj je do skoro radio i iz pištolja ispalio više projektila prema... »

Preminuo napadač iz Ruzveltove

RTV utorak, 13. mart 2018.
RTV: Preminuo napadač iz Ruzveltove
BEOGRAD - Napadač koji je juče ujutru napravio masakr u firmi u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama.
Tanjugu je u Urgentnom centru potvrđeno da je N.S. podlegao povredama. Dvojica radnika programerske firme, nalaze se i dalje u životnoj opasnosti, prenosi "Blic". U ponedeljak nešto pre 11 sati N.S. došao je u firmu u kojoj je do... »

Preminuo napadač iz Ruzveltove

Danas utorak, 13. mart 2018.
Nebojša Stojilković, koji je juče u Ruzveltovoj ulici uleteo u svoju bivšu firmu i ubio jednog kolegu, a drugog teško ranio, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, nezvanično saznaje N1.
Bivši radnik firme, 31-godišnji Stojilković je u ponedeljak oko 11 sati ušao u prostorije te firme u Ruzveltovoj ulici i ispalio više projektila u pravcu dvojice radnika, dok je treći radnik iskočio kroz prozor, podseća N1.... »

Preminuo napadač iz Ruzveltove ulice

Novi magazin utorak, 13. mart 2018.
Nebojša Stojilković, koji je juče u Ruzveltovoj ulici uleteo u svoju bivšu firmu i ubio jednog kolegu, a drugog teško ranio, podlegao je povredama u Urgentnom centru u Beogradu, nezvanično saznaje N1.
Bivši radnik firme, 31-godišnji Stojilković je u ponedeljak oko 11 sati ušao u prostorije te firme u Ruzveltovoj ulici i ispalio više projektila u pravcu dvojice radnika, dok je treći radnik iskočio kroz prozor. "Odmah nakon... »

Preminuo ubica iz ruzveltove: Programer koji je ubio kolegu i ranio dvoje podlegao povredama

Kurir utorak, 13. mart 2018.
Nebojša Stojiljković koji je juče u Ruzveltovoj ulici ubio kolegu i drugog teško ranio, podlegao je povredama na odeljenju Šok A Urgentnog centra u Beogradu. Stojiljković je u Ruzveltovoj 55 ušao u firmu "Privredni savetnik za informacione tehnologije", odakle je nedavno otpušten, i otvorio vatru... »

Programer ubica iz ruzveltove i dalje životno ugrožen: U životnoj opasnosti i mladić koga je ranio, a jedan zadobio teške prelome

Kurir utorak, 13. mart 2018.
Programer Nebojša Stojiljković koji je upao sa pištoljem u bivšu firmu i ubio jednog a ranio više ljudi nalazi se u teškom stanju i životno je ugrožen, saznaje Kurir. Stojiljković je u Ruzveltovoj 55 ušao u firmu "Privredni savetnik za informacione tehnologije", odakle je nedavno otpušten, i... »

Programer ubica i njegov bivši kolega i dalje u teškom stanju

Blic utorak, 13. mart 2018.
Zdravstveno stanje programera Nebojše Stojilkovića i Marka Filipovića, napadača i žrtve krvavog pira koji se juče desio u Beogradu, i dalje je vrlo teško. Ušetavši u u prostorije firme u kojoj su radili, u Ruzveltovoj 55, Stojilković (30) je pištoljem na licu mesta usmrtio bivšeg šefa Branka... »

Ubistvo u firmi, "eksplozija" na Zvezdari - šta se zna?

Vesti online utorak, 13. mart 2018.
Tridesetogodišnji muškarac je u ponedeljak prepodne upao u firmu, u Ruzveltovoj ulici, u kojoj je radio i otvorio vatru. Jedna osoba je ubijena, tri povređene.
U Urgentnom centru se na odeljenju intenzivne nege nalaze tri osobe, a kako kažu, stanje sva tri pacijenta je ozbiljno i teško. U prostorijama firme u Ruzveltovoj u ponedeljak oko 11 časova bivši radnik N. S. (30) ispalio je više... »

Ubistvo u firmi, "eksplozija" na Zvezdari - šta se zna

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Ubistvo u firmi, "eksplozija" na Zvezdari - šta se zna
Tridesetogodišnji muškarac je u ponedeljak prepodne upao u firmu, u Ruzveltovoj ulici, u kojoj je radio i otvorio vatru. Jedna osoba je ubijena, tri povređene.
U Urgentnom centru se na odeljenju intenzivne nege nalaze tri osobe, a kako kažu, stanje sva tri pacijenta je ozbiljno i teško. U prostorijama firme u Ruzveltovoj u ponedeljak oko 11 časova bivši radnik N. S. (30) ispalio je više... »

Ovo je programer ubica: koji je osuo paljbu u bivšoj firmi u Ruzveltovoj ulici

Blic utorak, 13. mart 2018.
Nebojša S. (30) koji je dobio otkaz pre nekoliko dana u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije", koja se bavi izradom softvera, izrevoltiran je došao u prostorije gde je nekada radio i ubio Branka K. Napadač je osuo paljbu na svoje bivše kolege u prostorijama firme u Ruzveltovoj... »
©2018 Netmark d.o.o.