FIFA šalje delagaciju u Grčku zbog 'revolveraša' Savidisa

FIFA šalje delagaciju u Grčku zbog 'revolveraša' Savidisa

B92 pre 9 dana
B92: FIFA šalje delagaciju u Grčku zbog 'revolveraša' Savidisa
Svetska fudbalska federacija poslaće delegaciju u Grčku kako bi sa nadležnima razgovarala o fudbalskoj krizi, dan nakon što je suspendovana Superliga.
"FIFA zahteva beskompromisni pristup istrebljenju svih oblika nasilja u fudbalu", naveo je direktor FIFA Evropa Bjorn Vasalo u pismu grčkoj vladi. Vlada Grčke je u ponedeljak naredila suspenziju lige nakon što je vlasnik PAOK... »

FIFA hitno šalje delegaciju u Grčku

Mozzart sport pre 9 dana
FIFA je ranije već upozorila grčke sportske vlasti da neuspeh u sprovođenju brzih reformi može dovesti do suspenzije reprezentacije iz mađunarodnih takmičenja
Svetska fudbalska federacija poslaće delegaciju u Grčku kako bi sa nadležnima razgovarala o fudbalskoj krizi, dan nakon što je suspendovana Superliga. "FIFA zahteva beskompromisni pristup istrebljenju svih oblika nasilja u... »

Delegacija FIFA hitno u Grčkoj!

Mondo pre 9 dana
"FIFA zahteva beskompromisni pristup istrebljenju svih oblika nasilja u fudbalu", naveo je direktor FIFA Evropa Bjorn Vasalo u pismu grčkoj vladi.
Svetska fudbalska federacija (FIFA) poslaće delegaciju u Grčku kako bi sa nadležnima razgovarala o fudbalskoj krizi u toj zemlji, dan nakon što je suspendovana Super liga. "FIFA zahteva beskompromisni pristup istrebljenju svih... »

FIFA šalje delegaciju u Grčku

Sportski žurnal pre 9 dana
Svetska fudbalska federacija (FIFA) poslaće delegaciju u Grčku kako bi sa nadležnima razgovarala o fudbalskoj krizi u toj zemlji, dan nakon što je suspendovana Super liga
– FIFA zahteva beskompromisni pristup istrebljenju svih oblika nasilja u fudbalu – naveo je direktor FIFA Evropa Bjorn Vasalo u pismu grčkoj vladi. Vlada Grčke je juče naredila suspenziju lige nakon što je vlasnik PAOK-a Ivan... »

Kakvo objašnjenje PAOK-a: Savidis je utrčao sa pištoljem da odbrani desetine hiljada navijača PAOK-a od provokacija i sukoba!

Sportski žurnal pre 9 dana
Solunski tužioci naložili su pokretanje sudske istrage protiv biznismena i vlasnika PAOK-a, naturalizovanog Grka iz Rusije Ivana Savidisa koji je nedavno s četiri naoružana pratioca ušao na teren s pištoljem da bi se "obračunao" sa sudijom zbog poništavanja gola
Vlada Grčke donela je odluku da se suspenduje Super lige, a Svetska fudbalska federacija (Fifa) osudila je ponašanje vlasnika PAOK-a i nagovestila eventualno izbacivanje reprezentacije iz svih takmičenja. Po nalogu će se... »

Fudbalski "Gregzit" - Grčka zbog nereda pod suspenzijom FIFA?

Vesti online pre 9 dana
Svetska fudbalska federacija (FIFA) mogla bi da zabrani Grčkoj nastup u predstojećim kvalifikacijama za svetska prvenstva zbog nereda u tamošnjem prvenstvu.
Grčka Vlada zaustavila je takmičenje u prvenstvu posle haosa u Solunu na meču PAOK i AEK kada je vlasnik crno-belih Ivan Savidis, revoltiran poništenim golom svom klubu, uleteo na teren naoružan da se obračuna sa sudijom. Zbog... »

Fudbalski "Gregzit" – Grčka zbog nereda pod suspenzijom FIFA?

B92 pre 9 dana
B92: Fudbalski "Gregzit" – Grčka zbog nereda pod suspenzijom FIFA?
Svetska fudbalska federacija (FIFA) mogla bi da zabrani Grčkoj nastup u predstojećim kvalifikacijama za svetska prvenstva zbog nereda u tamošnjem prvenstvu.
Grčka Vlada zaustavila je takmičenje u prvenstvu posle haosa u Solunu na meču PAOK i AEK kada je vlasnik crno-belih Ivan Savidis, revoltiran poništenim golom svom klubu, uleteo na teren naoružan da se obračuna sa sudijom. Zbog... »

Vasilijadis: Biće fudbalski Gregzit ako se nastave neredi

Večernje novosti pre 9 dana
Ukoliko se ne preduzmu obaveze i stvore novi regularni okvir doći ćemo do kraja grčkog fudbala. Nećemo da rizikujemo javni red i sigurnost – kaže zamenik ministra sporta u Vladi Grčke
Zamenik ministra sporta u Vladi Grčke Jorgos Vasilijadis izjavio je da je spreman za scenario "Grezgit", odnosno da Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) izbaci reprezentaciju Grčke i klubove iz svih takmičenja samo da bi se... »

Vasilijadis: Biće fudbalski Gregzit ako se nastave neredi

Dnevnik pre 9 dana
ATINA: Zamenik ministra sporta u Vladi Grčke Jorgos Vasilijadis izjavio je da je spreman za scenario "Grezgit", odnosno da Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) izbaci reprezentaciju Grčke i klubove iz svih takmičenja samo da bi se smirila situacija u toj zemlji.
Grčka Vlada zaustavila je takmičenje u prvenstvu posle haosa u Solunu na meču PAOK-a i AEK kada je vlasnik crno-belih Ivan Savidis, revoltiran poništenim golom njegovom klubu, uleteo na teren naoružan da se obračuna sa sudijom.... »

Ko je vlasnik PAOK-a zbog koga je prekinuto prvenstvo?

Dnevnik pre 9 dana
SOLUN: Grčka vlada suspendovala je fudbalsko prvenstvo nakon incidenata na meču PAOK - AEK, a u centru pažnje je vlasnik solunskog tima Ivan Savidis koji je naoružan ušao na teren.
Savidis, koga lokalni mediji zovu "vlasnik" Soluna, s obzirom da, sem tamošnjih crno-belih, poseduje i hotel sa pet zvezdica, gradsku luku, fabriku duvana i minerala, rođen je u Gruziji, ali je novac zaradio u Rusiji u biznisu sa... »

Ko je gazda paoka: Savidis bogataš, blizak Putinu

Večernje novosti pre 10 dana
Vlasnik grčkog kluba je rusko-grčki biznismen i političar čije bogatstvo se procenjuje na 750 miliona dolara
GAZDA PAOK Ivan Savidis je rusko-grčki biznismen i političar, rođen u Gruziji 1959. godine (SSSR), čije se bogatstvo procenjuje na 750 miliona dolara. PROČITAJTE JOŠ: DONETA ODLUKA: Grci prekinuli fudbalsko prvenstvo na... »

Kraj za srpski dubl u Majamiju: Novak i Viktor dobili prvi set pa posustali

Večernje novosti  pre 2 sata  još 4 povezane

Vučić i Tači o pravno obavezujućem sporazumu

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana

Amerikanci ljuti zbog krađe: Tramp kažnjava Kinu

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Mehanizam u Hagu: Britanka o radikalima

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.