Snajka na vatrenom krštenju (foto)

Snajka na vatrenom krštenju (foto)

Mondo utorak, 13. mart 2018.
Prvi put u javnosti zajedno Megan Markl i kraljica Elizabeta. Evo kako je to izgledalo...
Princ Hari i Megan Marklće se venčati 19. maja u zamku Vindzor. Ali dotle buduća snaja mora još mnogo toga da uradi, i to za desetku. Do sada je već bila u crkvi sa delom kraljevske porodice, zatim na prvom godišnjem forumu... »

Megan Markl i kraljica Elizabeta prvi put zajedno u javnosti

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Megan Markl i kraljica Elizabeta prvi put zajedno u javnosti
Verenica britanskog princa Harija, Megan Markl, prvi put se pojavila u javnosti sa kraljicom Elizabetom, na obeležavanju Dana Komonvelta u londonskoj Vestminsterskoj opatiji.
To predstavlja, ocenjuje agencija AP, još jedan značajan korak na putu da se ta američka glumica uključi u britansku kraljevsku porodicu. Neki od okupljenih građana su juče princa Harija i Megan Markl dočekali sa oduševljenjem... »

Dan Komonvelta: Megan Markl s kraljicom Elizabetom

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
LONDON: Verenica britanskog princa Harija, Megan Markl, prvi put se pojavila u javnosti s kraljicom Elizabetom, na obeležavanju Dana Komonvelta u londonskoj Vestminsterskoj opatiji.
Kako ocenjuje agencija AP, to predstavlja još jedan značajan korak na putu da se ta američka glumica uključi u britansku kraljevsku porodicu. Neki od okupljenih građana su princa Harija i Megan Markl dočekali s oduševljenjem kada... »

Prvo pojavljivanje Megan Markl sa kraljicom Elizabetom

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Verenica britanskog princa Harija, Megan Markl, prvi put se danas pojavila u javnosti sa kraljicom Elizabetom, na obeležavanju Dana Komonvelta u londonskoj Vestminsterskoj opatiji
Verenica britanskog princa Harija, Megan Markl, prvi put se danas pojavila u javnosti sa kraljicom Elizabetom, na obeležavanju Dana Komonvelta u londonskoj Vestminsterskoj opatiji. Kako ocenjuje agencija AP, to predstavlja još... »
©2018 Netmark d.o.o.