Za dva dana 580 poziva inspekciji zbog rada na crno

Za dva dana 580 poziva inspekciji zbog rada na crno

Politika utorak, 13. mart 2018.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i v.d. direktora Inspektorata za rad Stevan Đurović razgovarali su sa inspektorima iz cele Srbije o dosadašnjim postignutim rezultatima, kao i o načinima za unapređenje njihovog daljeg rada. Đorđević zahvalio je svim... »

Za dva dana 580 poziva inspekciji zbog rada na crno

Kamatica utorak, 13. mart 2018.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i v.d. direktora Inspektorata za rad Stevan Đurović razgovarali su sa inspektorima iz cele Srbije o dosadašnjim postignutim rezultatima, kao i o načinima za unapređenje njihovog daljeg rada.
Đorđević zahvalio je svim inspektorima na svemu što su do sada uradili istakavši da svi zajedno rade odličan posao koji ima veliku korist za državu, ali i za naše građane. „Projekat 'Reci NE radu na crno' veoma je bitan za državu... »

Besplatna linija za prijavu rada na crno: Za dva dana stiglo 580 poziva

Kurir utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i v.d. direktora Inspektorata za rad Stevan Đurović razgovarali su sa inspektorima iz cele Srbije o dosadašnjim postignutim rezultatima, kao i o načinima za unapređenje njihovog daljeg rada. Đorđević zahvalio je... »

Linija za prijavu rada na crno: Za dva dana 580 poziva

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Linija za prijavu rada na crno: Za dva dana 580 poziva
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i v. d. direktora Inspektorata za rad Stevan Đurović razgovarali su sa inspektorima iz cele Srbije o dosadašnjim postignutim rezultatima, kao i o načinima za unapređenje njihovog daljeg rada.
Ministar Zoran Đorđević zahvalio je svim inspektorima na svemu što su do sada uradili istakavši da svi zajedno rade odličan posao koji ima veliku korist za državu, ali i za naše građane. "Projekat 'Reci NE radu na crno' veoma je... »

"Usijao" se telefon: Stižu prijave radnika na crno

Mondo utorak, 13. mart 2018.
Linija za prijavu rada "na crno" već je dala prve rezultate - za samo dva dana primljeno je preko 580 poziva u kojima su "označeni" poslodavci koji krše zakon.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "Od 110 obrađenih poziva, za 47 ima osnova da inspekcija rada izađe na teren i utvrdi pravo stanje", rekao je v.d direktora Inspektorata za rad Stevan Đurović. Šteta za sve, osim za gazde "Od... »

Za dva dana 580 poziva prijava rada na crno

RTV utorak, 13. mart 2018.
RTV: Za dva dana 580 poziva prijava rada na crno
BEOGRAD - Telefonski broj za prijavu rada na crno, koji je aktiviran pre samo tri dana, već je dao dobre rezultate, izjavio je danas vršilac dužnosti direktora Inspektorata za rad Stevan Đurović u razgovoru sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem, na sastanku sa inspektorima iz cele Srbije.
"Vaš rad ogledalo je kako se država bori protiv sive ekonomije. On mora biti vidljiv, a država ponosna na vaše rezultate", rekao je Đorđević, navodi se u saopštenju Ministarstva za rad. Đurović je istakao je da je na broj 0800... »

Stiglo više od 600 prijava za rad na crno

Gde investirati utorak, 13. mart 2018.
Ministar rada i zapošljavanja Zoran Đorđević izjavio je da je od subote, kada je otvorena posebna telefonska linija, stiglo više od 600 prijava za rad na crno.
Đorđević je za Prvu TV izjavio da su se uglavnom javljali oni koji rade neprijavljeni, zatim radnici koji sumnjaju da im se ne uplaćuju doprinosi u skladu sa zakonom, kao i da prijave neke druge firme za koje znaju da njihovi... »

Za tri dana 600 prijava; Penzioneri nemaju razloga za strah

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Za tri dana 600 prijava; Penzioneri nemaju razloga za strah
Beograd -- Ministar rada i zapošljavanja Zoran Đorđević izjavio je da je od subote, kada je otvorena posebna telefonska linija, stiglo više od 600 prijava za rad na crno.
Đorđević je za Prvu TV izjavio da su se uglavnom javljali oni koji rade neprijavljeni, zatim radnici koji sumnjaju da im se ne uplaćuju doprinosi u skladu sa zakonom, kao i da prijave neke druge firme za koje znaju da njihovi... »

Za tri dana više od 600 prijava rada na crno

Radio 021 utorak, 13. mart 2018.
Ministar rada i zapošljavanja Zoran Đorđević izjavio je da je od subote, kada je otvorena posebna telefonska linija, stiglo više od 600 prijava za rad na crno.
Đorđević je za Prvu TV izjavio da su se uglavnom javljali oni koji rade neprijavljeni, zatim radnici koji sumnjaju da im se ne uplaćuju doprinosi u skladu sa zakonom, kao i da prijave neke druge firme za koje znaju da krše zakon... »

Đorđević: Stiglo više od 600 prijava za rad na crno

Nova ekonomija utorak, 13. mart 2018.
Ministar rada i zapošljavanja Zoran Đorđević izjavio je da je od subote, kada je otvorena posebna telefonska linija, stiglo više od 600 prijava za rad na crno. Đorđević je za Prvu TV izjavio da su se uglavnom javljali oni koji rade neprijavljeni, zatim radnici koji sumnjaju da im se ne uplaćuju... »
©2018 Netmark d.o.o.