Povezane vesti

"Suprotstaviću se i Rusiji i Americi - ako budu radile protiv Srpske"

Vesti online utorak, 13. mart 2018.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da koristi svoj autoritet da se poboljša položaj Srba u onim delovima BiH gde vlast čini HDZ BiH. On je izrazio uverenje da će u Hercegovačko-neretvanskom kantonu vrlo brzo doći do promena Ustava u delu koji se odnosi na ravnopravnost, ali da to nije jedini problem u tom kantonu.
- Potrebno je još i to formalno određenje o ravnopravnosti u samom Ustavu i to niko ne spori. Ne spore čak ni Hrvati iz HDZ-a i naprosto bi trebalo da dođe do toga - rekao je Dodik za TV1. On je istakao da je činjenica da je u... »

Dodik: Suprostaviću se SAD i Rusiji ako rade mimo interesa RS (video)

Pravda utorak, 13. mart 2018.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da koristi svoj autoritet da se poboljša položaj Srba u onim delovima BiH gde vlast čini HDZ BiH.
On je izrazio uverenje da će u Hercegovačko-neretvanskom kantonu vrlo brzo doći do promena Ustava u delu koji se odnosi na ravnopravnost, ali da to nije jedini problem u tom kantonu. - Potrebno je još i to formalno određenje o... »

Dodik: Suprostaviću se SAD i Rusiji ako rade mimo interesa RS

Blic utorak, 13. mart 2018.
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da koristi svoj autoritet da se poboljša položaj Srba u onim delovima BiH gde vlast čini HDZ BiH. On je izrazio uverenje da će u Hercegovačko-neretvanskom kantonu vrlo brzo doći do promena Ustava u delu koji se odnosi na ravnopravnost, ali da to... »
©2018 Netmark d.o.o.