Mičel u Beogradu: Srbija okosnica stabilnosti na Balkanu

Mičel u Beogradu: Srbija okosnica stabilnosti na Balkanu

N1 Info pre 8 dana
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel izjavio je u Beogradu tokom razgovora sa srpskim ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem da SAD vide Srbiju kao jednu od najznačajnijih zemalja regiona i kao okosnicu stabilnosti na Balkanu.
Dačić je sa Mičelom, koji je u prvoj poseti regionu od preuzimanja funkcije, razgovarao o regionalnoj stabilnosti, evropskom putu Srbije i nastavku dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih... »

Vulinu jasna skandalozna poruka SAD: Mičelov susret sa opozicijom predstavlja pokušaj da oslabe Vučića

Srbija danas pre 8 dana
Tokom obilaska regiona nigde nije razgovarao sa predstavnicima vanparlamentarnih partija
Najavu da će se pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evropaziju Ves Mičel sutra sastati u Beogradu i sa delom opozicije, ministar odbrane Aleksandar Vulin vidi kao dodatni pritisak na predsednika Srbije Aleksandra... »

Doputovao Ves Mičel u Beograd i sastao se sa Dačićem

Telegraf pre 9 dana
doputovao iz Makedonije gde je razgovarao sa najvišim makedonskim zvaničnicima
Visoki američki zvaničnik Ves Mičel doputovao je u Beograd gde se sastao sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem. Dačić: Albanci lažu Vučića, žele samo priznanje a ne postoji ucena koja može da nas natera da priznamo... »

Mičel stigao u Beograd, sutra sastanak sa predsednikom Srbije

Srbija danas pre 9 dana
Američki zvaničnik doputovao iz Makedonije
Visoki američki zvaničnik Ves Mičel doputovao je u Beograd gde se sastao sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem. On je u Beograd doputovao iz Makedonije gde je razgovarao sa najvišim makedonskim zvaničnicima. Ves Mičel Foto: Profimedia Mičel, koji je pomoćnik... »

Drecun: Zaoštravanje sa SAD ne može nas dovesti do rešenja

N1 Info pre 9 dana
Predsednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije Milovan Drecun izjavio je u Novom danu TV N1 da očekuje da će američki zvaničnik Ves Mičel u Beogradu ukazati na politiku kontinuiteta SAD prema Kosovu. Ipak ukazuje da bi poboljšanje odnosa sa Vašingtonom u budućnosti moglo da otvori vrata za nove pregovore o statusu Kosova.
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel boraviće od veceras u Beogradu, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i opozicionim liderima. Uoči ove posete,... »

Ves Mičel stiže danas u Beograd: Sutra susret sa Vučićem i Anom Brnabić

Pravda pre 9 dana
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel stiže danas u Beograd, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić, šefom diplomatije Ivicom Dačićem, kao i sa opozicionim liderima.
Mičel će, tokom posete, potvrditi snažne veze između Srbije i Sjedinjenih Država i pozvati srpsku vladu da ubrza normalizaciju odnosa sa Kosovom, sprovede reforme neophodne za postizanje njenog cilja članstva u Evropskoj uniji i... »

Ves Mičel stiže danas u Beograd: Sutra susret sa predsednikom Vučićem i premijerkom Brnabić

Srbija danas pre 9 dana
Balkanska turneja, od 12. do 17. marta
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel stiže danas u Beograd, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić, šefom diplomatije Ivicom Dačićem, kao i sa opozicionim liderima. Mičel će, tokom posete,... »
©2018 Netmark d.o.o.