Mičel u Beogradu: Srbija okosnica stabilnosti na Balkanu

Mičel u Beogradu: Srbija okosnica stabilnosti na Balkanu

N1 Info utorak, 13. mart 2018.
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel izjavio je u Beogradu tokom razgovora sa srpskim ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem da SAD vide Srbiju kao jednu od najznačajnijih zemalja regiona i kao okosnicu stabilnosti na Balkanu.
Dačić je sa Mičelom, koji je u prvoj poseti regionu od preuzimanja funkcije, razgovarao o regionalnoj stabilnosti, evropskom putu Srbije i nastavku dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih... »

Vulinu jasna skandalozna poruka SAD: Mičelov susret sa opozicijom predstavlja pokušaj da oslabe Vučića

Srbija danas utorak, 13. mart 2018.
Tokom obilaska regiona nigde nije razgovarao sa predstavnicima vanparlamentarnih partija
Najavu da će se pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evropaziju Ves Mičel sutra sastati u Beogradu i sa delom opozicije, ministar odbrane Aleksandar Vulin vidi kao dodatni pritisak na predsednika Srbije Aleksandra... »

Doputovao Ves Mičel u Beograd i sastao se sa Dačićem

Telegraf utorak, 13. mart 2018.
doputovao iz Makedonije gde je razgovarao sa najvišim makedonskim zvaničnicima
Visoki američki zvaničnik Ves Mičel doputovao je u Beograd gde se sastao sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem. Dačić: Albanci lažu Vučića, žele samo priznanje a ne postoji ucena koja može da nas natera da priznamo... »

Mičel stigao u Beograd, sutra sastanak sa predsednikom Srbije

Srbija danas utorak, 13. mart 2018.
Američki zvaničnik doputovao iz Makedonije
Visoki američki zvaničnik Ves Mičel doputovao je u Beograd gde se sastao sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem. On je u Beograd doputovao iz Makedonije gde je razgovarao sa najvišim makedonskim zvaničnicima. Ves Mičel Foto: Profimedia Mičel, koji je pomoćnik... »

Drecun: Zaoštravanje sa SAD ne može nas dovesti do rešenja

N1 Info utorak, 13. mart 2018.
Predsednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije Milovan Drecun izjavio je u Novom danu TV N1 da očekuje da će američki zvaničnik Ves Mičel u Beogradu ukazati na politiku kontinuiteta SAD prema Kosovu. Ipak ukazuje da bi poboljšanje odnosa sa Vašingtonom u budućnosti moglo da otvori vrata za nove pregovore o statusu Kosova.
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel boraviće od veceras u Beogradu, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i opozicionim liderima. Uoči ove posete,... »

Ves Mičel stiže danas u Beograd: Sutra susret sa Vučićem i Anom Brnabić

Pravda utorak, 13. mart 2018.
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel stiže danas u Beograd, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić, šefom diplomatije Ivicom Dačićem, kao i sa opozicionim liderima.
Mičel će, tokom posete, potvrditi snažne veze između Srbije i Sjedinjenih Država i pozvati srpsku vladu da ubrza normalizaciju odnosa sa Kosovom, sprovede reforme neophodne za postizanje njenog cilja članstva u Evropskoj uniji i... »

Ves Mičel stiže danas u Beograd: Sutra susret sa predsednikom Vučićem i premijerkom Brnabić

Srbija danas utorak, 13. mart 2018.
Balkanska turneja, od 12. do 17. marta
Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel stiže danas u Beograd, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić, šefom diplomatije Ivicom Dačićem, kao i sa opozicionim liderima. Mičel će, tokom posete,... »
©2018 Netmark d.o.o.