Povezane vesti

Umrla posle carskog reza: Tapšali su nas po ramenu, govorili da će sve biti u redu

Vesti online utorak, 13. mart 2018.
Tim lekara Opšte bolnice Užice upućen je danas u Priboj da ispita evenutalnu odgovornost svojih kolega u vezi sa smrću porodilje Biljane Slović (31), za čiji gubitak života porodica okrivljuje ginekologe iz Priboja.
Biljana Slović preminula je 3. marta usled komplikacija koje su nastale par dana, nakon što je carskim redom u pribojskom porodilištu na svet donela sina. - Unuka sam dobio 1. januara, a porođaj je, tako su mi rekli doktori,... »

Umrla nakon carskog reza Otac: "Beogradski lekari su rekli da su mi njihove kolege iz Priboja upropastile dete"

Press utorak, 13. mart 2018.
Tim lekara Opšte bolnice Užice upućen je danas u Priboj da ispita evenutalnu odgovornost svojih kolega u vezi sa smrću porodilje Biljane Slović (31), za čiji gubitak života porodica okrivljuje ginekologe iz Priboja.
Foto:Blic.rs Biljana Slović preminula je 3. marta usled komplikacija koje su nastale par dana, nakon što je carskim redom u pribojskom porodilištu na svet donela sina. Bolnica u Priboju - Unuka sam dobio 1. januara, a porođaj je,... »

Umrla nakon carskog reza: Otac: "Beogradski lekari su rekli da su mi njihove kolege iz Priboja upropastile dete"

Blic utorak, 13. mart 2018.
Tim lekara Opšte bolnice Užice upućen je danas u Priboj da ispita evenutalnu odgovornost svojih kolega u vezi sa smrću porodilje Biljane Slović (31), za čiji gubitak života porodica okrivljuje ginekologe iz Priboja. Biljana Slović preminula je 3. marta usled komplikacija koje su nastale par dana,... »

Očajni otac ogorčen na doktore: Ćerka mi umirala, lekari nisu reagovali

Kurir utorak, 13. mart 2018.
Otac Biljane Slović (31), koja se porodila carskim rezom i umrla od teške infekcije, podneo prijavu protiv pribojskih doktora
Biljana Slović (31) iz Pribojske Banje rodila je 1. januara dečaka carskim rezom. A onda se dogodila tragedija. Preminula je 3. marta usled teške infekcije rane, kaže njen otac Milanko Grozdanić. Milanko je podneo krivične... »

Preminula posle carskog reza: Porodica za smrt porodilje krivi lekare

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Porodica Biljane Slović za njenu smrt krivi lekare iz Opšte bolnice u Priboju. Tvrde da se rana inficirala i da je dva meseca lečena neadekvatno
BILjANA Slović (31) iz Pribojske Banje preminula je dva meseca posle lečenja od komplikacija nastalih posle porođaja carskim rezom koji su obavili lekari Opšte bolnice u Priboju. Milanko Grozdanić, otac preminule, za njenu smrt... »
©2018 Netmark d.o.o.