"Fijat nas kupio još jesenas"; plate 42.500 RSD

"Fijat nas kupio još jesenas"; plate 42.500 RSD

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: "Fijat nas kupio još jesenas"; plate 42.500 RSD
Odluka da fabrika "Manjeti Mareli PCMA", koja u Kragujevcu, proizvodi branike za "fijat 500L", postane deo grupacije FCA, raniji je plan kompanije.
To je za Tanjug potvrdio Zoran Marković iz Samostalnog sindikata kragujevačke fabrike Fijat Krajsler automobili (FCA). Reč je o poznatim, ranijim planovima Grupacije Fijat da preuzme akcije ove internacionalne kompanije sa... »

FCA preuzima Manjeti Mareli u Kragujevcu od 1. maja

Beta utorak, 13. mart 2018.
Kompanija Manjeti Mareli, koja u Kragujevcu proizvodi branike za fijat 500L, postaće od 1. maja i zvanično deo kompanije Fijat Krajsler automobili, rečeno je Beti u Samostalnom sindikatu u Manjeti Mareliju. "U oktobru smo obavešteni da nas je kupio FCA ali pre par dana i zvanično da postajemo FCA... »

Kooperant "Manjeti" postaje deo Fijata

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD: Fabrika "Manjeti Mareli PCMA", koja u Kragujevcu, proizvodi branike za "fijat 500L", od 1. maja, postaće deo grupacije "Fijat Krajsler automobili", kaže za Tanjug Zoran Marković iz Samostalnog sindikata kragujevačke fabrike Fijat Krajsler automobili (FCA).
Reč je o poznatim, ranijim planovima Grupacije Fijat da preuzme akcije ove internacionalne kompanije sa sedištem u Italiji (Magneti Marelli), koja ima tri "ćerke firme" registrovane u Srbiji. Međutim, ono što za sada nije... »

Fijat u Kragujevcu kupio Manjeti PCMA

Mondo utorak, 13. mart 2018.
Fabrika Manjeti Mareli PCMA, koja u Kragujevcu, proizvodi branike za "fijat 500L", od 1. maja, postaće deo grupacije Fijat Krajsler automobili (FCA).
Foto: Mondo/Marko Tanasković redizajnirani "fijat 500L" Reč je o poznatim planovima Grupacije Fijat da preuzme akcije ove internacionalne kompanije sa sedištem u Italiji (Magneti Marelli), koja ima tri "ćerke firme" registrovane... »

Okončava se preuzimanje Manjetija

Danas utorak, 13. mart 2018.
Sve više nagoveštaja da Fijat ostaje u Srbiji Fabrika Manjeti Mareli PCMA koja u Kragujevcu proizvodi prednje i zadnje branike za „fijat 500L“, od 1. maja postaje deo Grupacije Fijat Krajsler automobili, i zvaće se, saznaje naš list – Fijat plastik.
Fijat je preuzimanje jedne od tri Manjetijeve fabrike u Kragujevcu, i to one za proizvodnju automobilskih pozicija od plastike, započeo još u oktobru prošle godine i taj postupak će zvanično da bude okončan do kraja narednog... »

Magneti Marelli PCMA od 1. maja deo FCA

SEEbiz utorak, 13. mart 2018.
KRAGUJEVAC - Fabrika Magneti Marelli PCMA, koja u Kragujevcu proizvodi prednje i zadnje branike za fiat 500L, od 1. maja postaje deo grupacije Fiat Chrysler Automobiles (FCA), i zvaće se Fiat Plastic, saznaje Danas.
Fiat je preuzimanje jedne od tri Magneti fabrike u Kragujevcu, i to one za proizvodnju automobilskih pozicija od plastike, započeo u oktobru prošle godine i taj postupak će zvanično biti okončan do kraja narednog meseca, piše... »

"Manjeti Mareli" od 1. maja u sastavu "Fijata"

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: "Manjeti Mareli" od 1. maja u sastavu "Fijata"
Fabrika "Manjeti Mareli PCMA", koja u Kragujevcu, proizvodi branike za "fijat 500L", od 1. maja, postaće deo grupacije "Fijat Krajsler automobili", potvrdio je za RTS predsednik Samostalnog sindikata u toj fabrici, Aca Korać.
Pregovori o preuzimanju fabrike sa stotinak zaposlenih, počeli su u oktobru prošle godine, a radnici su od poslovodstva dobili obećanje da će i za njih važiti ugovor koji je potpisan sa "Fijatom". To znači prosečne zarade od oko... »

Komponentaš u KG postaje deo FCA i menja ime

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Komponentaš u KG postaje deo FCA i menja ime
Fabrika Manjeti Mareli PCMA, koja proizvodi branike za fiat 500L, od maja postaje deo grupacije Fijat Krajsler automobile i zvaće se Fijat Plastik, piše Danas.
Fijat je preuzimanje jedne od tri Manjeti fabrike u Kragujevcu, i to one za proizvodnju automobilskih pozicija od plastike, započeo u oktobru prošle godine i taj postupak će zvanično biti okončan do kraja narednog meseca, piše... »

Fabrika Manjeti Mareli PCMA postaje deo grupacije FCA

Nova ekonomija utorak, 13. mart 2018.
Fabrika Manjeti Mareli PCMA, koja proizvodi branike za fiat 500L, od maja postaje deo grupacije Fijat Krajsler automobile i zvaće se Fijat Plastik, piše Danas. Fijat je preuzimanje jedne od tri Manjeti fabrike u Kragujevcu, i to one za proizvodnju automobilskih pozicija od plastike, započeo u... »
©2018 Netmark d.o.o.