Povezane vesti

Dve žene povređene u sudaru autobusa i automobila u Beogradu

Politika pre 7 dana
Dve žene su povređene u sudaru autobusa i putničkog automobila na Obrenovačkom putu u Beogradu. Prema prvim informacijama, do sudara je došlo kada je autobus naleteo na automobil "golf" koji je stajao na putu, javlja RTS. Povređene su dve žene koje su bile u putničkom automobilu. Ženska osoba (25)... »

Sudar autobusa i automobila u Beogradu

RTS pre 9 dana
RTS: Sudar autobusa i automobila u Beogradu
Dve žene su povređene u sudaru autobusa i putničkog automobila na Obrenovačkom putu u Beogradu.
Prema prvim informacijama, do sudara je došlo kada je autobus naleteo na automobil "golf" koji je stajao na putu. Povređene su dve žene koje su bile u putničkom automobilu. Ženska osoba (25) koja je bila na mestu suvozača... »

Teška nesreća kod Obrenovca: Autobus naleteo na "golf"

B92 pre 9 dana
B92: Teška nesreća kod Obrenovca: Autobus naleteo na "golf"
Beograd -- Na Novom obrenovačkom putu danas su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe povređene. "Golf" podleteo pod autobus.
Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, u udesu dva putnička vozila, koji se dogodio u 9 i 15 časova, jedna osoba je lakše povređena. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je za Tanjug da je u u 9 i 24 časova došlo do udesa kada je... »

Užas u Beogradu:Autobusom u "golf", ima povređenih

Mondo pre 9 dana
Dve žene teško su povređene u sudaru autobusa i putničkog automobila na Obrenovačkom putu u Beogradu. Nekoliko minuta ranije na istom putu još jedan udes!
Foto: MONDO, Mario Milojević Prema prvim informacijama, sudar se dogodio kada je autobus naleteo na automobil "golf" koji je stajao na putu. Pretpostavlja se da su povređene žene bile u putničkom automobilu. Suvozač u automobilu,... »

Teška nesreća na Obrenovačkom putu: Autobus naleteo na automoil, ima povređenih

Vesti online pre 9 dana
Dve žene teško su povređene u sudaru autobusa i automobila na Obrenovačkom putu. Kako prenose domaći mediji, one su najverovatnije bile u putničkom vozilu.
Prema prvim informacijama, do sudara je došlo kada je autobus naleteo na automobil "golf" koji je stajao na putu. Kako su preneli pojedini mediji, dve osobe su bile zaglavljene u vozilu, pa je bila neophodna pomoć vatrogasaca. -... »

Na Obrenovačkom putu povređene tri osobe u dva udesa

RTV pre 9 dana
RTV: Na Obrenovačkom putu povređene tri osobe u dva udesa
BEOGRAD - Na Novom obrenovačkom putu danas su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe povređene.
Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, u udesu dva putnička vozila, koji se dogodio u 9 i 15 časova, jedna osoba je lakše povređena. Portparol Hitne pomoći Nada Macura kazala je za Tanjug da je u 9 i 24 časova došlo do udesa kada je... »

Dve žene teško povređene na Obrenovačkom putu

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Dve žene su teško povređene u sudaru autobusa i putničkog automobila na Obrenovačkom putu u Beogradu, prenela je RTS.
Pretpostavlja se da su povredene žene bile u putničkom automobilu. Prema informacijama policije, na tom delu puta je... »
©2018 Netmark d.o.o.