Повезане вести
Миланова прича потресла је Србију, али истина о сиромашном студенту медицине има и другу страну
Пресс 13.03.2018
Прича о студенту пете године медицине Милану Јевђићу, којег су са 20 дана оставили родитељи, потресла је Србију. Како је навео у емисији Татјана Војтеховске, сам живи, сам се школује и сваки месец мора да заради за кирију… »
Огласио се студент о коме бруји Србија! Био сам роб доктора из Шведске! Ево како је објаснио фотке из монте карла, италије и…
Курир 13.03.2018
Милан Јевђић, студент који је својом причом подигао прашину у Србији, рекао је данас да ће тужити доктора Добрицу Павловића зато што је негирао његове наводе из гостовања у емисији на ТВ Прва, наводећи да је од доктора добијао… »
Вести дана »
ЦхатГПТ саид: Јурио 233,2 км на сат на ауто-путу: Пресретач зауставио бахатог возача „поршеа“ код Сурчина (ВИДЕО)
РИНА пре 1 сатјош 25 повезаних
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
BBC News пре 4 сатијош 28 повезаних
СРБАТОМ: Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Бета пре 25 минутајош 23 повезане
Неуобичајена појава ће се десити на крају године: Чубрило открио хоће ли децембар проћи без праве зиме
Мондо пре 40 минутајош 26 повезаних
Пренос, Србија - Црна Гора: Невероватна борба за четвртфинале Светског првенства у рукомету!
Вечерње новости пре 4 минутајош 28 повезаних