Kosovski parlament u rasulu, sednica odložena za sredu

Kosovski parlament u rasulu, sednica odložena za sredu

Vesti online utorak, 13. mart 2018.
Redovna sednica kosovskog parlamenta prekinuta je danas nakon što su poslanici opozicionih stranaka - Demokratskog saveza Kosova i pokreta Samoopredeljenje napustili sednicu. Nastavak odložen za sutra sa istim dnevnim redom.
Kratko nakon što je opozicija napustila sednicu, predsednik Kadri Vesleji je održao sednicu predsedništva, a potom saopštio da u stvarnim okolnostima plenarnu sednicu nije moguće nastaviti. - U okolnostima u kojima smo, nastavak... »

Prekinuta sednica Skupštine Kosova, opozicija izašla iz sale

Novi magazin utorak, 13. mart 2018.
Skupština Kosova prekinula je sednicu pošto su je napustili poslanici opozicionih stranaka Demokratskog saveza Kosova i Samoopredeljenja.
Do napuštanja sednice je došlo pošto poslanici vladajućih stranaka, iako prisutni na sednici, nisu glasali za predlog preporuka sa interpelacije premijera Ramuša Haradinaja, u vezi odluke Vlade Kosova za povećanje plata članovima... »

Parlament tzv. Kosova u rasulu, sednica odložena za sredu

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Redovna sednica parlamenta tzv. Kosova prekinuta je danas nakon što su poslanici opozicionih stranaka - Demokratskog saveza Kosova i pokreta Samoopredeljenje napustili sednicu
PRIŠTINA - Redovna sednica parlamenta tzv. Kosova prekinuta je danas nakon što su poslanici opozicionih stranaka - Demokratskog saveza Kosova i pokreta Samoopredeljenje napustili sednicu. Nastavak odložen za sredu sa istim... »

Kosovski parlament u rasulu, opozicija bojkotuje

Mondo utorak, 13. mart 2018.
Redovna sednica kosovskog parlamenta prekinuta je danas nakon što su poslanici opozicionih stranaka - Demokratskog saveza Kosova i pokreta Samoopredeljenje napustili sednicu. Neizvesno i usvajanje sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom.
Foto: Youtube/Screenshot/BBC News Kratko nakon što je opozicija napustila sednicu, predsednik Kadri Vesleji je održao sednicu predsedništva, a potom saopštio da u stvarnim okolnostima plenarnu sednicu nije moguće nastaviti. "U... »

Kosovski parlament u rasulu, sednica odložena za sutra

Blic utorak, 13. mart 2018.
Redovna sednica kosovskog parlamenta prekinuta je danas nakon što su poslanici opozicionih stranaka - Demokratskog saveza Kosova i pokreta Samoopredeljenje napustili sednicu. Nastavak odložen za sutra sa istim dnevnim redom. Kratko nakon što je opozicija napustila sednicu, predsednik Kadri Veselji... »

Kosovski parlament u rasulu, sednica odložena za sutra

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
PRIŠTINA: Redovna sednica kosovskog parlamenta prekinuta je danas nakon što su poslanici opozicionih stranaka - Demokratskog saveza Kosova i pokreta Samoopredeljenje napustili sednicu.
Nastavak odložen za sutra sa istim dnevnim redom.Kratko nakon što je opozicija napustila sednicu, predsednik Kadri Vesleji je održao sednicu predsedništva, a potom saopštio da u stvarnim okolnostima plenarnu sednicu nije moguće... »

Kosovski parlament u rasulu, sednica odložena za sutra

RTV utorak, 13. mart 2018.
RTV: Kosovski parlament u rasulu, sednica odložena za sutra
PRIŠTINA - Redovna sednica kosovskog parlamenta prekinuta je danas nakon što su poslanici opozicionih stranaka - Demokratskog saveza Kosova i pokreta Samoopredeljenje napustili sednicu.
Nastavak odložen za sutra sa istim dnevnim redom. Kratko nakon što je opozicija napustila sednicu, predsednik Kadri Vesleji je održao sednicu predsedništva, a potom saopštio da u stvarnim okolnostima plenarnu sednicu nije moguće... »

Prekinuto redovno zasedanje kosovskog parlamenta

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Prekinuto redovno zasedanje kosovskog parlamenta
Redovna sednica kosovskog parlamenta prekinuta je nakon što su poslanici opozicionih stranaka - Demokratskog saveza Kosova i pokreta Samoopredeljenje napustili sednicu.
Kratko nakon što je opozicija napustila sednicu, predsednik Kadri Veselji održao je sednicu predsedništva, a potom saopštio da u stvarnim okolnostima plenarnu sednicu nije moguće nastaviti. "U okolnostima u kojima smo, nastavak... »

Prekinuta sednica Skupštine Kosova, opozicija izašla

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Prekinuta sednica Skupštine Kosova, opozicija izašla
Priština -- Skupština Kosova prekinula sednicu jer su je napustili poslanici opozicionih stranaka Demokratskog saveza Kosova i Samoopredeljenja. Sednica odložena za sutra.
Do napuštanja sednice je došlo pošto poslanici vladajućih stranaka, iako prisutni na sednici, nisu glasali za predlog preporuka sa interpelacije premijera Ramuša Haradinaja, u vezi odluke Vlade Kosova za povećanje plata članovima... »

Demarkacija neizvesna; Kurti: Da Tači prizna grešku

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Demarkacija neizvesna; Kurti: Da Tači prizna grešku
Priština -- U Prištini se nastavlja redovno zedanje parlamenta. "Sudbina" vanredne sednice na kojoj bi trebalo da se glasa o demarkaciji sa Crnom Gorom i dalje neizvesna.
Iako je vanredna sednica bila najavljena ranije ona danas nije potvrđena. Demarkacija sa Crnom Gorom je juče bila i jedna od glavnih tema razgovora pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Vesa Mičela sa... »
©2018 Netmark d.o.o.