Ružić: Posvetićemo se "v.d. stanjima"

Ružić: Posvetićemo se "v.d. stanjima"

B92 pre 10 dana
B92: Ružić: Posvetićemo se "v.d. stanjima"
Ministar za državnu upravu Branko Ružić rekao je da se tokom ove godine biti završen rad na izmenama i dopuna Zakona o državnim službenicima.
Kako je rekao, najveći fokus biće upravo na tzv. “v.d. stanjima”. Ružić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara do kad će vlada da "krši zakone i bude u 'vd stanju' " kad je reč o javnoj upravi. “Tokom ove godine ćemo... »

Ružić: Napredak u reformi javne uprave za brže evrointegracije

Večernje novosti pre 10 dana
Reforma javne uprave jedan je od tri karijatidna stuba, odnosno, jedan od tri najvažnija kriterijuma napretka Srbije na polju evropskih intergacija, izjavio je ministar državne uprave i lokalne samouprave
BEOGRAD - Reforma javne uprave jedan je od tri karijatidna stuba, odnosno, jedan od tri najvažnija kriterijuma napretka Srbije na polju evropskih intergacija i važno je što je konstatovan stalni napredak u mnogim sferama reforme... »

Napredak u reformi javne uprave za brže evrointegracije

RTV pre 10 dana
RTV: Napredak u reformi javne uprave za brže evrointegracije
BEOGRAD - Reforma javne uprave jedan je od tri karijatidna stuba, odnosno, jedan od tri najvažnija kriterijuma napretka Srbije na polju evropskih integracija i važno je što je konstatovan stalni napredak u mnogim sferama reforme javne uprave, izjavio je danas ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.
Ružić je, otvarajući skup "Izazovi reforme javne uprave u Srbiji Ključni nalazi izveštaja o praćenju SIGMA 2017", rekao da su mnoge aktivnosti iz Akcionog plana 2015-2017. godine bile pokretači promena u javnoj upravi, poput... »

Fabrici: EU će donirati 80 miliona evra za reformu javne uprave u Srbiji

Danas pre 10 dana
Evropska unija će do 2020. godine za reformu javne uprave u Srbiji izdvojiti 80 miliona evra, najavio je danas šef Delegacije EU u Beogradu Sem Fabrici.
On je, na predstavljanju ključnih nalaza izveštaja „SIGMA 2017“ o reformi javne uprave u Srbiji, ocenio da su Vlada i resorni ministar Branko Ružić veoma angažovani na toj reformi, jer se radi o jednoj od glavnih oblasti u... »

Ružić: Ove godine izmene Zakona o državnim službenicima

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD - Ministar države uprave i lokalne samuprave Branko Ružić izjavio je danas da će tokom ove godine biti završen rad na izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, a najveći fokus biće na v.d. stanjima zaposlenih u javnoj upravi. "Ne bih želeo da pravdam takvu situaciju, ali želim da... »

Ružić: Ove godine izmene zakona o državnim službenicima

Blic pre 10 dana
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić rekao je da se tokom ove godine biti završen rad na izmenama i dopuna Zakona o državnim službenicima i da će najveći fokus biti upravo na tzv. “v.d. stanjima”. Ružić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara do kad će vlada da "krši... »

Ružić: Ove godine izmene Zakona o državnim službenicima

Novi magazin pre 10 dana
Ministar države uprave i lokalne samuprave Branko Ružić izjavio je danas da će tokom ove godine biti završen rad na izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, a najveći fokus biće na v.d. stanjima zaposlenih u javnoj upravi.
"Ne bih želeo da pravadam takvu situaciju, ali želim da ukažem da je u prethodnom periodu fokus aktivnosti bio na odgovornijem pristupu konkursima i nalaženju adekvatnih kadrova za odgovorna mesta", rekao je Ružić novinarima... »

Ružić: Omogućeno da od EU dobijemo 80 miliona evra

Nova ekonomija pre 10 dana
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić rekao je da je ostvaren napredak u mnogim oblastima reforme javne uprave u Srbiji. On je na predstavljanju izveštaja SIGMA o reformi javne uprave u Srbiji istakao da je reforma javne uprave ključna za pridruživanje Srbije EU i dodao da je EU... »

Ove godine izmene Zakona o državnim službenicima

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić rekao je da se tokom ove godine biti završen rad na izmenama i dopuna Zakona o državnim službenicima i da će najveći fokus biti upravo na tzv. “v.d. stanjima”.
Ružić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara do kad će vlada da "krši zakone i bude u ''vd stanju'' " kad je reč o javnoj upravi. “Tokom ove godine ćemo raditi i finalizirati rad na izmenama i dopunama Zakona o državnim... »

Napredak u reformi javne uprave za brže evrointegracije

RTS pre 10 dana
RTS: Napredak u reformi javne uprave za brže evrointegracije
Reforma javne uprave jedan je od tri karijatidna stuba, odnosno, jedan od tri najvažnija kriterijuma napretka Srbije na polju evropskih intergacija i važno je što je konstatovan stalni napredak u mnogim sferama reforme javne uprave, izjavio je ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.
Ružić je, otvarajući skup "Izazovi reforme javne uprave u Srbiji Ključni nalazi izveštaja o praćenju SIGMA 2017", rekao da su mnoge aktivnosti iz Akcionog plana 2015-2017. godine bile pokretači promena u javnoj upravi, poput... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.