Stefanović i Bjornstad o saradnji Srbije i Norveške

Unapređenje bilateralne saradnje: Ministar Stefanović razgovarao sa norveškim ambasadorom

Kurir utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjornstadom o unapređenju bilateralne saradnje, saopšteno je danas. Stefanović je zahvalio na pomoći koju Norveška pruža u jačanju kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova i... »

Stefanović i Bjornstad o saradnji Srbije i Norveške

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Stefanović i Bjornstad o saradnji Srbije i Norveške
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa ambasadorom Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjornstadom o unapređenju bilateralne saradnje dveju zemalja.
Stefanović je zahvalio na pomoći koju Kraljevina Norveška pruža u jačanju kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova i naglasio da su prioritet u saradnji dve zemlje zajednički projekti. Tokom sastanka sa norveškim ambasadorom,... »

Stefanović sa ambasadorom Norveške: Zajedno u borbu protiv organizovanog kriminala

Blic utorak, 13. mart 2018.
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Kraljevine Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjornstadom o unapređenju bilateralne saradnje dveju zemalja. Ministar Stefanović se zahvalio na pomoći koju Kraljevina Norveška pruža... »

Stefanović i ambasador Norveške o saradnji dve zemlje

RTV utorak, 13. mart 2018.
RTV: Stefanović i ambasador Norveške o saradnji dve zemlje
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjornstadom o unapređenju bilateralne saradnje dveju zemalja.
Stefanović se zahvalio na pomoći koju Kraljevina Norveška pruža u jačanju kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova i naglasio da su prioritet u saradnji dve zemlje zajednički projekti. Tokom sastanka sa norveškim ambasadorom,... »

Stefanović i Bjornstad o saradnji dve zemlje

Blic utorak, 13. mart 2018.
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjornstadom o unapređenju bilateralne saradnje dveju zemalja. Stefanović se zahvalio na pomoći koju Kraljevina Norveška pruža u jačanju kapaciteta... »

Saradnja srpske i norveške policije

Danas utorak, 13. mart 2018.
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Kraljevine Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjornstadom o unapređenju bilateralne saradnje dveju zemalja.
Kako je saopštio MUP, Stefanović se zahvalio na pomoći koju Kraljevina Norveška pruža u jačanju kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova i naglasio da su prioritet u saradnji Srbije i Kraljevine Norveške zajednički projekti.... »
©2018 Netmark d.o.o.