Za korupciju nenadležna vranjska tužilaštva

Za korupciju nenadležna vranjska tužilaštva

Jug press utorak, 13. mart 2018.
VRANJE Više Javno tužilaštvo u Vranju, sa svojim područnim tužilaštvima u Vranju i Vladičinom Hanu, više neće postupati po predmetima za krivična dela protiv službene dužnosti, davanja i primanja mita, protiv privrede i drugo, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva koje je potpisala tužilac... »

Posebno tužilaštvo u Nišu protiv korupcije u Vranju

Jugmedia utorak, 13. mart 2018.
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu biće ubuduće nadležno za sva koruptivna krivična dela počinjena na teritoriji grada Vranja, piše u saopštenju koje je potpisala viši tužilac u Vranju Danijela Trajković. “Više javno tužilaštvo u Vranju, sa svojim područnim... »

Vranjska tužilaštva nisu više nadležna za korupciju

OK radio utorak, 13. mart 2018.
Više javno tužilaštvo u Vranju, sa svojim područnim javnim tužilaštvima u Vranju i Vladičinom Hanu više neće postupati po predmetima za krivična dela protiv službene dužnosti, davanje i primanje mita, protiv privrede i sličnih dela.
To u praksi znači da će pravna i fizička lica sa jugoistoka Srbije moći krivične prijave za takva dela da podnose Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, na adresu ul. Vožda Karađorđa broj 23,... »
©2018 Netmark d.o.o.