Mural sa likom Zorana Đinđića ponovo na meti vandala

Mural sa likom Zorana Đinđića ponovo na meti vandala

Politika utorak, 13. mart 2018.
Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, koji se nalazi na platou kod Filozofskog fakulteta, ponovo je danas bio meta vandala. Zaštitno staklo na muralu je danas išarano crvenom bojom, a iscrtan je i neprimeren sadržaj. Mural je juče, na 15. godišnjicu ubistva, obnovljen nakon... »

"Kontinuitet obračuna sa pokojnim premijerom"

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: "Kontinuitet obračuna sa pokojnim premijerom"
LDP navodi da to što je ponovo uništen mural s likom Zorana Đinđića na platou kod Filozofskog fakulteta pokazuje kontinuitet obračuna sa pokojnim premijerom.
Navodi se da se u tom obračunu više ne biraju sredstva kako bi se uklonilo bilo kakvo obeležje koje podseća na njega. Mural sa likom Zorana Đinjdića na platou kod Filozofskog fakulteta, koji je juče, na 15. godišnjicu njegovog... »

Ponovo uništen mural s likom Zorana Đinđića u centru Beograda

Novi magazin utorak, 13. mart 2018.
Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića kod Filozofskog fakulteta u centru Beograda, ponovo je danas uništen, samo dan pošto je obnovljen na 15. godišnjicu njegove smrti.
Poslanik Demokratske stranke Balša Božović je objavio na "Tviteru" da je mural sa likom Đinđića išaran crvenom bojom preko zaštitne ploče koja je juče postavljena. Mural naslikan 21. februara, uništen je neposredno potom, a... »

Mural sa likom Zorana Đinđića ponovo na meti vandala

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Mural sa likom Zorana Đinđića ponovo na meti vandala
Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, koji se nalazi na platou kod Filozofskog fakulteta, ponovo je bio meta vandala.
Zaštitno staklo na muralu danas je išarano crvenom bojom, a iscrtan je i neprimeren sadržaj. Mural je juče, na 15. godišnjicu od ubistva, obnovljen nakon prethodnog uništavanja i pokriven zaštitnim staklom. Premijer Srbije Zoran... »

'Čuvari Starog grada': Hitno naći ko je uništio mural s likom Đinđića

Beta utorak, 13. mart 2018.
Organizacija "Čuvari Starog grada" je danas zatražila da se hitno nadje ko je uništio obnovljeni mural - portret ubijenog premijera Zorana Djindjića u centru Beograda, na platou kod Filozofskog fakulteta. Ta organizacija je upitala zašto se u Beogradu uništava celokupna zaostavština 5. oktobra i... »

Bastać: Odbrana tekovina 5. oktobra

Danas utorak, 13. mart 2018.
Ako policija pronađe vandale koji su oskrnavili mural Đinđića, ostaje pitanje kako smo u Beogradu došli do toga da se uništava zaostavština 5. oktobra i Zorana Đinđića, rekao je osnivač Čuvara Starog grada Marko Bastać.
Bastać je ocenio da je to posledica revizije istorije i oživljavanja ideologije za koju smo mislili da smo je pobedili pre 18 godina. Dokaz da je Đinđićeva zaostavština opet meta novih zločinaca jeste i novo uništavanje murala sa... »

Ponovo uništen mural s likom Zorana Đinđića VIDEO

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Ponovo uništen mural s likom Zorana Đinđića VIDEO
Beograd -- Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića u centru Beograda ponovo je uništen, samo dan nakon popravke posle prethodnog uništavanja.
Podsećamo, mural je osvanuo na platou kod Filozofskog fakulteta 21. februara, na dan kada je 1997. godine Đinđić postao gradonačelnik Beograda. Pored lika Đinđića bio je i njegov citat iz perioda kada je bio gradonačelnik: "Grad... »

Mural sa likom Zorana Đinđića ponovo na meti vandala

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, koji se nalazi na platou kod Filozofskog fakulteta, ponovo je danas bio meta vandala
BEOGRAD - Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, koji se nalazi na platou kod Filozofskog fakulteta, ponovo je danas bio meta vandala. Zaštitno staklo na muralu je danas išarano crvenom bojom, a iscrtan je i... »

Mural sa likom Zorana Đinđića ponovo na meti vandala

RTV utorak, 13. mart 2018.
RTV: Mural sa likom Zorana Đinđića ponovo na meti vandala
BEOGRAD - Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, koji se nalazi na platou kod Filozofskog fakulteta, ponovo je danas bio meta vandala.
Zaštitno staklo na muralu je danas išarano crvenom bojom, a iscrtan je i neprimeren sadržaj. Mural je juče, na 15. godišnjicu ubistva, obnovljen nakon prethodnog uništavanja i pokriven zaštitnim staklom. Premijer Srbije Zoran... »

Mural sa likom Zorana Đinđića ponovo na meti vandala

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD: Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, koji se nalazi na platou kod Filozofskog fakulteta, ponovo je danas bio meta vandala.
Zaštitno staklo na muralu je danas išarano crvenom bojom, a iscrtan je i neprimeren sadržaj. Mural je juče, na 15. godišnjicu ubistva, obnovljen nakon prethodnog uništavanja i pokriven zaštitnim staklom. Premijer Srbije Zoran... »

Ponovo uništen mural s likom Zorana Đinđića u centru Beograda

Beta utorak, 13. mart 2018.
Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Djindjića kod Filozofskog fakulteta u centru Beograda, ponovo je danas uništen, samo dan pošto je obnovljen na 15. godišnjicu njegove smrti. Poslanik Demokratske stranke Balša Božović je objavio na "Tviteru" da je mural sa likom Djindjića išaran... »

Ponovo oskrnavljen mural Đinđiću na Studentskom trgu

Danas utorak, 13. mart 2018.
Dan nakon što je obnovljen mural posvećen Zoranu Đinđiću na Platou kod Filozofsog fakulteta u Beogradu, danas je ponovo oskrnavljen.
Nepoznate osobe, naime, iškrabale su staklo kojim je juče zaštićen obnovljeni mural, povodom 15. godišnjice od smrti ubistva Đinđića. Podsetimo, predstavnici Čuvara Starog grada, Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i... »

Sramota: Mural sa likom Đinđića u centru Beograda juče obnovljen, a danas ponovo uništen

Blic utorak, 13. mart 2018.
Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića u centru Beograda ponovo je uništen, samo dan nakon popravke posle prethodnog uništavanja. Podsećamo, mural je osvanuo je na platou kod Filozofskog fakulteta 21. februara, na dan kada je 1997. godine Đinđić postao gradonačelnik Beograda. Pored... »

Ponovo uništen mural s likom Zorana Đinđića (FOTO)

Vesti online utorak, 13. mart 2018.
Mural sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića u centru Beograda ponovo je uništen, samo dan nakon popravke posle prethodnog uništavanja.
Podsećamo, mural je osvanuo je na platou kod Filozofskog fakulteta 21. februara, na dan kada je 1997. godine Đinđić postao gradonačelnik Beograda. Pored lika Đinđića bio je i njegov citat iz perioda kada je bio gradonačelnik:... »

Pucali na novinara u Grockoj, spalili mu kuću

Mondo  pre 4 sata  još 23 povezane

Hapšenja zbog zloupotreba policije, sindikata i pi-ar agencija

Politika  pre 5 sati  još 23 povezane

Zvezda - PSŽ: Častan oproštaj Zvezde od Lige šampiona

BBC News  pre 9 sati  još 36 povezanih

Glasanje o nepoverenju: Biti ili ne biti za Terezu Mej

BBC News  pre 8 sati  još 19 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.