Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje pet poglavlja

Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje pet poglavlja

RTS pre 7 dana
RTS: Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje pet poglavlja
Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila je da će Srbija do kraja marta biti u potpunosti spremna za otvaranje pet poglavlja u procesu pregovora o pristupanju Uniji.
Govoreći na skupu "Otvaranje poglavlja 30 – Šta nam predstoji?", Miščevićeva je rekla da će Srbija do kraja marta "poslati" u Brisel i poglavlje koje se tiče ekonomske i monetarne unije. "Tako da ćemo imati pet poglavlja pred... »

Poglavlje 30 otvoreno, dva uslova za zatvaranje su članstvo Srbije u STO i usvajanje Akcionog plana

Nova ekonomija pre 7 dana
Šefica Pregovaračkog tima sa EU Tanja Miščević kaže da nema bojazan za dobar rad nakon otvaranja poglavlja 30, koje se odnosi na spoljne ekonomske odnose,iako postoje tvrdi uslovi za zatvaranje tog poglavlja, pre svega članstvo u Svetskoj trgovinskoj organizaciji (STO). Srbija je u decembu prošle... »

Poglavlje 30 otvoreno - ovo su dva uslova za zatvaranje

B92 pre 7 dana
B92: Poglavlje 30 otvoreno - ovo su dva uslova za zatvaranje
Beograd -- Šefica Pregovaračkog tima sa EU Tanja Miščević kaže da nema bojazan za dobar rad nakon otvaranja poglavlja 30, koje se odnosi na spoljne ekonomske odnose,
iako postoje tvrdi uslovi za zatvaranje tog poglavlja, pre svega članstvo u Svetskoj trgovinskoj organizaciji (STO). Srbija je u decembu prošle godine otvorila poglavlje 30, a dva merila za zatvaranje poglavlja su članstvo Srbije... »

Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje pet poglavlja

Večernje novosti pre 7 dana
Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila je danas da će Srbija do kraja marta biti u potpunosti spremna za otvaranje pet poglavlja u procesu pregovora o pristupanju Uniji
BEOGRAD - Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila je danas da će Srbija do kraja marta biti u potpunosti spremna za otvaranje pet poglavlja u procesu pregovora o pristupanju Uniji. Govoreći na skupu... »

Miščević: Srbija će do kraja marta biti spremna za još pet poglavlja

Danas pre 7 dana
Srbija će do kraja marta biti spremna za otvaranje još pet poglavlja u pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji, izjavila je danas šef tima za pregovore o pristupanju Srbije EU Tanja Miščević.
Ona je na konferenciji o otvaranju poglavlja 30 precizirala da će peto biti poglavlje 17 o ekonomskoj i monetarnoj politici, koje će biti spremno do kraja meseca. Govoreći o poglavlju 30 koje se odnosi na spoljne odnose, a... »

Miščević: Spremno još pet poglavlja

RTV pre 7 dana
RTV: Miščević: Spremno još pet poglavlja
BEOGRAD - Srbija će do kraja marta biti spremna za otvaranje još pet poglavlja u pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji, izjavila je danas šef tima za pregovore o pristupanju Srbije EU Tanja Miščević.
Ona je na konferenciji o otvaranju poglavlja 30 precizirala da će peto biti poglavlje 17 o ekonomskoj i monetarnoj politici, koje će biti spremno do kraja meseca. Govoreći o poglavlju 30 koje se odnosi na spoljne odnose, a... »

Srbija na stabilnom putu evrointegracija Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje 5 poglavlja

Kurir pre 7 dana
Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila je danas da će Srbija do kraja marta biti u potpunosti spremna za otvaranje pet poglavlja u procesu pregovora o pristupanju Uniji. Govoreći na skupu "Otvaranje poglavlja 30 - Šta nam predstoji?", Miščević je rekla da će Srbija do... »

Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje pet poglavlja

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila je danas da će Srbija do kraja marta biti u potpunosti spremna za otvaranje pet poglavlja u procesu pregovora o pristupanju Uniji.
Govoreći na skupu "Otvaranje poglavlja 30 - Šta nam predstoji?", Miščević je rekla da će Srbija do kraja marta “poslati” u Brisel i poglavlje koje se tiče ekonomske i monetarne unije. "Tako da ćemo imati pet poglavlja pred... »

Do kraja marta Srbija spremna za otvaranje pet poglavlja

B92 pre 7 dana
B92: Do kraja marta Srbija spremna za otvaranje pet poglavlja
Beograd -- Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila da će Srbija do kraja marta biti spremna za otvaranje pet poglavlja.
Govoreći na skupu "Otvaranje poglavlja 30 - Šta nam predstoji?", Miščević je rekla da će Srbija do kraja marta "poslati" u Brisel i poglavlje koje se tiče ekonomske i monetarne unije. "Tako da ćemo imati pet poglavlja pred... »
©2018 Netmark d.o.o.