Povezane vesti
Đukić: Nekad moram da budem dripac
Večernje novosti 13.03.2018
Kada pričate kao gospodi očekujete gospodstvo i sa druge strane, pošto vas ne razumeju tako, onda morate da budete pravi srpski dripac – rekao je trener Partizana u najavi meča sa Javorom. SERIJA loših rezultata od početka sezone do prošle srede… »
"Kad španski gospodin postane srpski dripac"
Mondo 13.03.2018
Trener Partizana Miroslav Đukić o ONOJ izjavi od prošle nedelje. "Kad se ponašam gospodski, očekujem to i od druge strane. Kad ne razumeju španskog gospodina, onda morate da se spustite na nivo srpskog dripca, da bi vas razumeli". Foto: MN Press Miroslav… »
Đukić: Želimo trofej u kupu!
Hot sport 13.03.2018
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da njegova ekipa želi da odbrani trofej u Kupu Srbije i da u predstojeću utakmicu četvrtfinala protiv Javora ulazi maksimalno motivisana. – Veoma bitna utakmica za nas. Želimo trofej, jer Partizan… »
Đukić: Da bi me razumeli morao sam od finog španskog gospodina da se pretvorim u običnog srpskog dripca
Sportski žurnal 13.03.2018
Trener Partizana Miroslav Đukić, uoči gostovanja Javoru u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezultata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju. "Veoma bitna utakmica ispred nas jer želimo da igramo… »
Od finog španskog gospodina pretvorio sam se u običnog srpskog dripca! Samo da biste me razumeli...
Mozzart sport 13.03.2018
Miroslav Đukić u novom nastupu... Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić, uoči gostovanja Javoru u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezulatata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju. "Veoma bitna… »
Crno-beli spremni na sve, kadrovska situacija i dalje loša
Sportske.net 13.03.2018
Strateg Partizana Miroslav Đukić kazao je da njegov tim želi da odbrani trofej u Kupu Srbije i otkrio na koga sve ne može da računa za sutrašnji duel sa Javor Matisom. Aktuelni šampion Srbije i branilac trofeja u nacionalnom Kupu sutra će u Ivanjici… »
Đukić: Partizan živi od trofeja, hoćemo kup
Mondo 13.03.2018
Partizan u sredu igra u Ivanjici protiv Javora u četvrtfinalu Kupa Srbije. Trener crno-belih poručuje: "Idemo da pobedimo, hoćemo trofej. U odličnom smo momentu, prevazišli smo muke". O Đerleku i Sveti Markoviću: "Imaju odlične 'glave'". Foto… »
Đukić: Želimo trofej u Kupu
Novi magazin 13.03.2018
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da njegova ekipa želi da odbrani trofej u Kupu Srbije i da u predstojeću utakmicu četvrtfinala protiv Javora ulazi maksimalno motivisana. "Veoma bitna utakmcia za nas. Želimo trofej, jer Partizan… »
Vesti dana »
Objavljene nove cene goriva: Pred praznike jedan derivat poskupeo, drugi ostao na istom
Dnevnik pre 30 minutajoš 50 povezanih
Novosađanin uhapšen zbog sumnje da je oštetio gradski budžet za četiri miliona
Politika pre 20 minutajoš 29 povezanih
RSF: Srbija pala na 104. mesto po slobodi medija, među najgorima u Evropi
In medija pre 3 satajoš 19 povezanih