Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

Đukić: Nekad moram da budem dripac

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Kada pričate kao gospodi očekujete gospodstvo i sa druge strane, pošto vas ne razumeju tako, onda morate da budete pravi srpski dripac – rekao je trener Partizana u najavi meča sa Javorom
SERIJA loših rezultata od početka sezone do prošle srede očekivano je pokrenula lavinu nezadovoljstva, kako u klubu tako i u javnosti, pa je Miroslav Đukić etiketiran kao ključni problem bledog šampiona. Iskusni strateg je na... »

Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

Press utorak, 13. mart 2018.
Trener Partizana Miroslav Đukić, uoči gostovanja Javoru u četvrtfinalu Kupa, očekuje nastavak serije dobrih rezulatata na putu ka odbrani trofeja.
Foto:B92.net Na opasku novinara da treneru Partizana ne pristaju reči poput "džukački i dripački", kada je komentarisao natpise u medijima da ;je klauzula u slučaju njegovog otkaza 600.000 evra, Đukić je rekao da je morao da se... »

"Kad španski gospodin postane srpski dripac"

Mondo utorak, 13. mart 2018.
Trener Partizana Miroslav Đukić o ONOJ izjavi od prošle nedelje. "Kad se ponašam gospodski, očekujem to i od druge strane. Kad ne razumeju španskog gospodina, onda morate da se spustite na nivo srpskog dripca, da bi vas razumeli".
Foto: MN Press Miroslav Đukić je oduvek važio za smirenog. I kad je bio fudbaler nije pokazivao nervozu, iako je igrao na vrlo odgovornoj poziciji - centralnog defanzivnog igrača. Nije takav bio ni kao trener. Do prošle nedelje.... »

Đukić: Da bi me razumeli morao sam od finog španskog gospodina da se pretvorim u običnog srpskog dripca

Sportski žurnal utorak, 13. mart 2018.
Trener Partizana Miroslav Đukić, uoči gostovanja Javoru u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezultata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju.
"Veoma bitna utakmica ispred nas jer želimo da igramo finale Kupa. Javor će nam sigurno zadati mnogo poteškoća, ali želimo da nastavimo seriju i potvrdimo da se nalazimo na dobrom putu. Partizan živi od trofeja i u svim... »

Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

Vesti online utorak, 13. mart 2018.
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, uoči gostovanja Javoru u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezultata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju.
- Veoma bitna utakmica je ispred nas jer želimo da igramo finale Kupa. Javor će nam sigurno zadati mnogo poteškoća, ali želimo da nastavimo seriju i potvrdimo da se nalazimo na dobrom putu. Partizan živi od trofeja i u svim... »

Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca
Trener Partizana Miroslav Đukić, uoči gostovanja Javoru u četvrtfinalu Kupa, očekuje nastavak serije dobrih rezulatata na putu ka odbrani trofeja.
Na opasku novinara da treneru Partizana ne pristaju reči poput "džukački i dripački", kada je komentarisao natpise u medijima da je klauzula u slučaju njegovog otkaza 600.000 evra, Đukić je rekao da je morao da se spusti na taj... »

Đukić: Od španskog gospodina pretvorio sam se u dripca

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD: Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, uoči gostovanja Javoru u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezulatata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju.
"Veoma bitna utakmica isped nas jer želimo da igramo finale Kupa. Javor će nam sigurno zadati mnogo poteškoća, ali želimo da nastavimo seriju i potvrdimo da se nalazimo na dobrom putu. Partizan živi od trofeja i u svim... »

Đukić: Želimo trofej u kupu!

Hot sport utorak, 13. mart 2018.
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da njegova ekipa želi da odbrani trofej u Kupu Srbije i da u predstojeću utakmicu četvrtfinala protiv Javora ulazi maksimalno motivisana. – Veoma bitna utakmica za nas. Želimo trofej, jer Partizan živi od trofeja. Igramo protiv Javora koji... »

Od finog španskog gospodina pretvorio sam se u običnog srpskog dripca! Samo da biste me razumeli...

Mozzart sport utorak, 13. mart 2018.
Miroslav Đukić u novom nastupu...
Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić, uoči gostovanja Javoru u Ivanjici u četvrtfinalu Kupa Srbije, izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezulatata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju. "Veoma bitna utakmica isped nas jer želimo da igramo finale... »

Đukić: Partizan živi od trofeja, hoćemo kup

Mondo utorak, 13. mart 2018.
Partizan u sredu igra u Ivanjici protiv Javora u četvrtfinalu Kupa Srbije. Trener crno-belih poručuje: "Idemo da pobedimo, hoćemo trofej. U odličnom smo momentu, prevazišli smo muke". O Đerleku i Sveti Markoviću: "Imaju odlične 'glave'".
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Partizan je prošle sezone osvojio "duplu krunu". Ove sezone titula mu izmiče iz ruku, ali je u Kupu Srbije i dalje u poziciji da odbrani trofej. Prva prepreka je Javor u Ivanjici, u sredu, u... »

Đukić: Želimo trofej u Kupu

Novi magazin utorak, 13. mart 2018.
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da njegova ekipa želi da odbrani trofej u Kupu Srbije i da u predstojeću utakmicu četvrtfinala protiv Javora ulazi maksimalno motivisana.
"Veoma bitna utakmcia za nas. Želimo trofej, jer Partizan živi od trofeja. Igramo protiv Javora koji može da nam zada mnogo poteškoća, ali mi želimo da potvrdimo dobru seriju, da smo na dobrom putu za oporavak, da samo bolji iz... »

Đukić: Želimo trofej u Kupu

Beta utorak, 13. mart 2018.
Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je danas da njegova ekipa želi da odbrani trofej u Kupu Srbije i da u predstojeću utakmicu četvrtfinala protiv Javora ulazi maksimalno motivisana. "Veoma bitna utakmica za nas. Želimo trofej, jer Partizan živi od trofeja. Igramo protiv Javora koji... »

Crno-beli spremni na sve, kadrovska situacija i dalje loša

Sportske.net utorak, 13. mart 2018.
Strateg Partizana Miroslav Đukić kazao je da njegov tim želi da odbrani trofej u Kupu Srbije i otkrio na koga sve ne može da računa za sutrašnji duel sa Javor Matisom.
Aktuelni šampion Srbije i branilac trofeja u nacionalnom Kupu sutra će u Ivanjici odmeriti snage sa Javor Matisom u okviru četvrtfinala najmasovnijeg takmičenja. Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da njegov tim u svakom... »

Pucali na novinara u Grockoj, spalili mu kuću

Mondo  pre 4 sata  još 23 povezane

Hapšenja zbog zloupotreba policije, sindikata i pi-ar agencija

Politika  pre 5 sati  još 23 povezane

Zvezda - PSŽ: Častan oproštaj Zvezde od Lige šampiona

BBC News  pre 10 sati  još 36 povezanih

Drma joj se fotelja zbog bregzita: Konzervativci protiv Mejove

Večernje novosti  pre 36 minuta  još 20 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.