Šešelj: Mičel došao na Balkan da suzbije ruski uticaj

Šešelj: Mičel došao na Balkan da suzbije ruski uticaj

Beta video utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj je dodao da ako bi SAD sa ``nožem pod grlom`` naterale predsednika Srbije i Vladu da priznaju Kosovo, to bi značio ``početak kraja Srbije``. On je rekao da je Mičel došao na Balkan da suzbije ruski uticaj na Balkanu i da pritisne... »

Šešelj: Mičel došao da uruči ultimatum Srbiji da prihvati ulazak Kosova u UN

Beta video utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da se pritisci SAD na Srbiju pojačavaju i ulaze u veoma ozbiljnu fazu i da se to vidi kroz dolazak američkog zvaničnika Vesa Mičela koji je, prema Šešeljevim rečima, došao da ``uruči ultimatum`` Srbiji da prihvati ulazak... »

Vojislav Šešelj upozorava: Mičel je došao da Srbiji uruči ultimatum!

Srbija danas utorak, 13. mart 2018.
Pritisci SAD na Srbiju ulaze u ozbiljnu fazu
Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da pritisci SAD na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića ulaze u veoma ozbiljnu fazu. Ukoliko bi Amerikanci “stavljanjem noža pod grlo” naveli Vladu Srbije i predsednika Vučića da pristanu na ultimatum povodom Kosova, to... »

Šešelj: Amerika donosi ultimatum o Kosovu, jedino rešenje je savez sa Rusijom

Telegraf utorak, 13. mart 2018.
"Ulazak Kosova u UN bi bilo priznanje nezavisnosti, makar Srbija nikad ne donela nijedan zvanični akt po tom pitanju. Ko Srbiju pita da li priznaje nezavisnost države, kad je ona članica UN" - rekao je Šešelj novinarima u Skupštini Srbije
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da se pritisci SAD na Srbiju pojačavaju i ulaze u veoma ozbiljnu fazu Na pitanju Kosova se prelama sukob Amerike i Rusije To se vidi, prema njegovim rečima,... »
©2018 Netmark d.o.o.