Carinici sprečili krijumčarenje auto-delova

Carinici sprečili krijumčarenje auto-delova

RTS pre 9 dana
RTS: Carinici sprečili krijumčarenje auto-delova
Carinici su u saradnji sa policijom, tokom noći između petka i subote, na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo, sprečili krijumčarenje auto-delova u vrednosti od skoro 20.500 evra, saopštila je Uprava carina.
Prekršaj je otkriven pregledom "forda" turskih registarskih oznaka kojim su iz Turske ka Nemačkoj putovali 42-godišnji turski državljanin i njegov saputnik. Detaljnom kontrolom automobila carinski službenici su ustanovili da... »

(Foto) carinici sprečili šverc auto-delova vrednih 20.500 evra: Našli ih kod građanina Turske u kolima

Kurir pre 9 dana
Carinici su u saradnji sa policijom, tokom noći između petka i subote, na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo, sprečili krijumčarenje auto-delova u vrednosti od skoro 20.500 evra, saopštila je Uprava carina. Prekršaj je otkriven pregledom kola turskih registarskih oznaka kojim su iz Turske ka... »

Carinici sprečili krijumčarenje autodelova

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Carinici su u saradnji sa policijom, tokom noći između petka i subote, na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo, sprečili krijumčarenje auto-delova u vrednosti od skoro 20.500 evra, saopštila je Uprava carina.
Prekršaj je otkriven pregledom „forda“ turskih registarskih oznaka kojim su iz Turske ka Nemačkoj putovali 42-godišnji turski državljanin i njegov saputnik. Detaljnom kontrolom automobila carinski službenici su ustanovili da... »

Sprečen šverc auto-delova za Nemačku

B92 pre 9 dana
B92: Sprečen šverc auto-delova za Nemačku
Beograd -- Caranici Srbije su na graničnom prelazu Preševo, sa Makedonijom, sprečili krijumčarenja auto-delova vrednosti veće od 20.000 evra.
Kako je saopšteno, delove je pokušao da prokrijumčari jedan državljanin Turske koji je putovao u Nemačku. Pregledom njegovog automobila carinici su u prtljažniku našli auto-delove ispod ličnih stvari, a najskuplje ispod... »

Sprečen šverc autodelova vrednih 2,5 miliona dinara

RTV pre 9 dana
RTV: Sprečen šverc autodelova vrednih 2,5 miliona dinara
BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa policijom, tokom noći između petka i subote, na ulaznoj strani graničnog prelaza Preševo, sprečili krijumčarenje auto-delova u vrednosti od skoro 20.500 evra, saopštila je Uprava carina.
Prekršaj je otkriven pregledom "Forda" turskih registarskih oznaka kojim su iz Turske ka Nemačkoj putovali 42-godišnji turski državljanin i njegov saputnik. Detaljnom kontrolom automobila carinski službenici su ustanovili da... »
©2018 Netmark d.o.o.