Vlasotince drugo po broju poslatih fiskalnih računa

Vlasotince drugo po broju poslatih fiskalnih računa

Jug press utorak, 13. mart 2018.
VLASOTINCE Opština Vlasotince je druga u kategoriji srednjih opština po broju fiskalsnih računa koje su gradjani poslali u akciji “Uzmi račun i pobedi”. Prema podacima Nacionalne alijanse za lokalni ekonomki razvoj (NALED) u ovoj kategoriji je prva opština Savski venac koja pripada gradu Beogradu,... »

Vranje prvo po broju poslatih fiskalnih računa

Jug press utorak, 13. mart 2018.
VRANJE Grad Vranje, opština Blace i gradska opština Savski venac na prvom su mestu u dosadašnjem toku takmičenja opština i gradova u prikupljanju fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2018“. To su podaci Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj. U nagradnoj igri... »

Žitelji Medijane treći u Srbiji po poslatim računima

Južne vesti utorak, 13. mart 2018.
U novom ciklusu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” niška Opština Medijana, koja je u kategoriji velikih opština u Srbiji, zasad je na trećem mestu po broju računa koje su građani slali. Ako se do kraja takmičenja zadrži na ovom mestu, dobiće nagradu od 23.000 evra koju treba da utroši na opremanje... »

Vranje prvo po broju fiskalnih u nagradnoj igri

OK radio utorak, 13. mart 2018.
Prema podacima Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), Grad Vranje, Opština Blace i Gradska opština Savski venac, nalaze se na prvom mestu u dosadašnjem toku takmičenja opština i gradova u prikupljanju fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2018".
Pravo učešća imaju sve jedinice lokalne samouprave, koje su podeljene po broju stanovnika u tri takmičarske kategorije - male, srednje i velike. Rang liste prave se na osnovu broja poslatih računa i slipova po glavi stanovnika, a... »
©2018 Netmark d.o.o.