Povezane vesti

Junker: Nema fiksnih datuma i krajnjih rokova za Zapadni Balkan

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Junker: Nema fiksnih datuma i krajnjih rokova za Zapadni Balkan
Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker kaže da za zemlje Zapadnog Balkana nema fiksnih datuma niti krajnjih rokova kada je u pitanju pristupanje EU. Neće biti ubrzanog puta, a suština će biti pretpostavljena brzini, poručio je Junker.
U svom obraćanju u Evropskom parlamentu u Strazburu, Žan Klod Junker je rekao da se nedavno vratio sa svoje "balkanske turneje", koja će, prema njegovim rečima, biti "za pamćenje" iz više razloga. "Ono što me je najviše dotaklo... »

Junker: Nema fiksnih datuma i krajnjih rokova za ulazak Zapadnog Balkana u EU

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker kaže da za zemlje Zapadnog Balkana nema fiksnih datuma niti kranjih rokova kada je u pitanju pristupanje EU
Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker kaže da za zemlje Zapadnog Balkana nema fiksnih datuma niti kranjih rokova kada je u pitanju pristupanje EU. "Neće biti ubrzanog puta, a suština će biti pretpostavljena brzini",... »

Junker: Nema fiksnih datuma i krajnjih rokova za ulazak u EU

RTV utorak, 13. mart 2018.
RTV: Junker: Nema fiksnih datuma i krajnjih rokova za ulazak u EU
STRAZBUR - Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker kaže da za zemlje Zapadnog Balkana nema fiksnih datuma niti krajnih rokova kada je u pitanju pristupanje EU.
Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker je u svom obraćanju Evropskom parlamentu u Strazburu poručio da se nedavno vratio sa svoje "balkanske turneje", koja će prema njegovim precima, biti "za pamćenje" iz više razloga. "Ono... »

Junker: Nema fiksnih datuma i krajnjih rokova za ulazak u EU

Politika utorak, 13. mart 2018.
STRAZBUR - Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker kaže da za zemlje Zapadnog Balkana nema fiksnih datuma niti krajnjih rokova kada je u pitanju pristupanje EU. „Neće biti ubrzanog puta, a suština će biti pretpostavljena brzini”, poručio je Junker. Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker... »

"Balkan? Nezaboravno, rekao sam im – bez fiksnih datuma"

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: "Balkan? Nezaboravno, rekao sam im – bez fiksnih datuma"
Strazbur -- Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker rekao je u Strazburu da zemlje Zapadnog Balkana vide više u EU nego njene članice.
On je naglasio da svaki partner iz regiona mora da nastavi svoj reformski put, posebno u oblasti vladavine prava i osnovnih sloboda. Podsetivši da je posetio Zapadni Balkan pre nepune dve nedelje, Junker je na plenarnoj sednici... »

Juncker: Zapadni Balkan više vidi u EU, nego EU sama u sebi

Al Jazeera utorak, 13. mart 2018.
Predsjednik Evropske komisije kaže da neće biti ubrzavanja puta u Evropsku uniju, na svaki slučaj će se gledati prema zaslugama, bez fiksnog datuma.
Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker izjavio je u utorak da zemlje zapadnog Balkana vide više u Evropskoj uniji nego njene članice i naglasio da svaki partner iz regiona mora da nastavi svoj reformski put, posebno u... »
©2018 Netmark d.o.o.