Povezane vesti

Još jedna rijaliti- beba: Mini kasni, a evo na koga se sumnja da je otac...

Vesti online utorak, 13. mart 2018.
Mina Vrbaški ostavila je Nemanju Đerića Đeksona i odmah našla novog dečka Tomislava Panića.
Međutim, Mina je razgovarala u dvorištu sa novim dečkom i sa Dragicom Janičić otrkila da joj kasni ciklus. "Koji je datum danas? Ja još nisam dobila... Šta se dešava? A sve me boli", rekla je Mina zabrinuto. Toma je bio šokiran i... »

Još jedna beba u rijalitiju: Mini kasni, a evo na koga se sumnja da je otac...

Kurir utorak, 13. mart 2018.
Mina Vrbaški ostavila je Nemanju Đerića Đeksona i odmah našla novog dečka Tomislava Panića. Međutim, Mina je razgovarala u dvorištu sa novim dečkom i sa Dragicom Janičić otrkila da joj kasni ciklus. "Koji je datum danas? Ja još nisam dobila... Šta se dešava? A sve me boli", rekla je Mina zabrinuto.... »

Šok u "zadruzi": Učesnica rijalitija sumnja da je trudna

Blic utorak, 13. mart 2018.
Danas se među učesnicima popularnog rijalitija pronela vest da je jedna od takmičarki u drugom stanju. Ona je sama izjavila da se boji da se to dogodilo, ali nije u potpunosti sigurna. Reč je o Mini Vrbaški. - Koji je datum danas? Ja još nisam dobila... Šta se dešava? A sve me boli - rekla je Mina... »

Mina TRUDNA sa Đeksonom?! Toma u šoku! (video)

Svet utorak, 13. mart 2018.
Mina Vrbaški ostavila je Nemanju Đerića Đeksona i odmah uplovila u ljubavnu vezu sa novim učesnikom Tomislavom Panićem. Ipak, ne ide baš sve po planu. Ovoga jutra Mina je razgovarala u dvorištu sa novim dečkom i sa Dragicom Janičić. Nakon što je priznala da joj je Toma u svakom smislu bolji od... »

Mina trudna sa Đeksonom? Toma u šoku! (video)

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Mina Vrbaški ostavila je Nemanju Đerića Đeksona i odmah uplovila u ljubavnu vezu sa novim učesnikom Tomislavom Panićem
Mina Vrbaški ostavila je Nemanju Đerića Đeksona i odmah uplovila u ljubavnu vezu sa novim učesnikom Tomislavom Panićem. Ipak, ne ide baš sve po planu. Ovoga jutra Mina je razgovarala u dvorištu sa novim dečkom i sa Dragicom... »
©2018 Netmark d.o.o.