Povezane vesti
"Ako gubim, neka to bude od Monike Beluči"
Noizz 13.03.2018
Od kad se našla rame uz rame sa Monikom Beluči u filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu", Slobodu Mićalović domaći mediji ne prestaju da porede sa italijanskom divom. Međutim, sve do danas niko nije znao da je Slobodi prvobitno trebalo da pripadne… »
Kada nešto udara direktno u ponos, teško je svima udovoljiti: Vojin Ćetković prvi put potpuno otvoreno o "Nemanjićima" i…
Telegraf 13.03.2018
- Da smo radili film, moglo je da bude drugačije, ali čini mi se da bi bilo baš bolno po naš narod - ispričao je Vojin Ćetković, jedan od glavnih glumaca u seriji "Nemanjići" Glumac Vojin Ćetković je u seriji " Nemanjići - rađanje kraljevine"… »
Ako gubim, neka to bude od Monike Beluči! Sloboda Mićalović otkrila nepoznati detalj o snimanju filma "Na mlečnom putu"
Telegraf 13.03.2018
- Prvo sam bila malo zbunjena i tužna, ali onda sam rekla "ako gubim, neka to bude od Monike Beluči" - ispričala je Boba Mićalović gostujući kod Jovane i Srđana. Sloboda Mićalović jedna je od najslepših i najomiljenijih srpskih glumica, a… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 10 satijoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Novi magazin pre 2 satajoš 180 povezanih
Kakve je povrede dobio policajac kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 7 satijoš 24 povezane
Potonuo brod kod Egipta, potraga za preživelima; Ambasador Srbije: Nije bilo naših putnika
RTS pre 3 satajoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 2 satajoš 40 povezanih