Повезане вести
"Ако губим, нека то буде од Монике Белучи"
Ноизз 13.03.2018
Од кад се нашла раме уз раме са Моником Белучи у филму Емира Кустурице "На млечном путу", Слободу Мићаловић домаћи медији не престају да пореде са италијанском дивом. Међутим, све до данас нико није знао да је Слободи првобитно… »
Када нешто удара директно у понос, тешко је свима удовољити: Војин Ћетковић први пут потпуно отворено о "Немањићима" и…
Телеграф 13.03.2018
- Да смо радили филм, могло је да буде другачије, али чини ми се да би било баш болно по наш народ - испричао је Војин Ћетковић, један од главних глумаца у серији "Немањићи" Глумац Војин Ћетковић је у серији " Немањићи -… »
Ако губим, нека то буде од Монике Белучи! Слобода Мићаловић открила непознати детаљ о снимању филма "На млечном путу"
Телеграф 13.03.2018
- Прво сам била мало збуњена и тужна, али онда сам рекла "ако губим, нека то буде од Монике Белучи" - испричала је Боба Мићаловић гостујући код Јоване и Срђана. Слобода Мићаловић једна је од најслепших и најомиљенијих српских… »
Вести дана »
У знак подршке Дијани Хрки, у блокади више београдских гимназија – међу њима и Лазаревачка
Право у центар пре 19 минутајош 71 повезана
Вучић: Влада Србије може да промени одлуку о неувођењу санкција Русији
Нова пре 3 сатајош 29 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 10 минутајош 31 повезана
Ђорђевић (ЗЛФ) тражила повлачење предлога закона који води рушењу зграда Генералштаба у Београду
Бета пре 3 сатајош 22 повезане