KG: Potraga za policajcem, tukao i učestvovao u otmici

KG: Potraga za policajcem, tukao i učestvovao u otmici

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: KG: Potraga za policajcem, tukao i učestvovao u otmici
Kragujevačka policija uhapsilla je D.V. (47) iz Kragujevca, a za policajcem D.A. (30) raspisala potragu, zbog zbog sumnje da su oteli 24-godišnjeg mladića.
Kako je saopštila policija, oni su mladića pretukli i naneli mu lake telesne povrede, a potom uputili i pretnje njegovom bratu. Obojica se sumnjiče za krivična dela protivpravno lišenje slobode i prinuda, a D.A. i za krivično... »

Kragujevac: Policajci oteli mladića i pretukli ga

Vesti online utorak, 13. mart 2018.
Kragujevačka policija uhapsilla je D.V. (47) iz Kragujevca a za policajcem D.A. (30) raspisala potragu, zbog zbog sumnje da su juče oteli 24-godišnjeg mladića kojeg su, kako je saopštila policija, pretukli i naneli mu lake telesne povrede, a potom uputili i pretnje njegovom bratu.
Obojica se sumnjiče za krivična dela protivpravno lišenje slobode i prinuda, a D.A. i za krivično delo ugrožavanje sigurnosti. U saopštenju MUP-a se se sumnja da je D.V. zajedno sa policijskim službenikom, koji nije bio na... »

Potraga za policajcem osumnjičenim za otmicu i prinudu

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Potraga za policajcem osumnjičenim za otmicu i prinudu
Kragujevačka policija uhapsila je D. V. (47) iz Kragujevca, a za policajcem D. A. (30) u toku je potraga zbog sumnje da su juče oteli 24-godišnjeg mladića kojeg su, kako je saopštila policija, pretukli i naneli mu lake telesne povrede, a potom uputili i pretnje njegovom bratu.
Obojica se sumnjiče za krivična dela protivpravno lišenje slobode i prinuda, a D. A. i za krivično delo ugrožavanje sigurnosti. MUP, kako se ističe u saopštenju, sumnja da je D. V. zajedno sa policijskim službenikom koji nije bio... »

Potraga za policajcem osumnjičenim za otmicu

Radio 021 utorak, 13. mart 2018.
Kragujevačka policija uhapsila je D.V. (47), a za policajcem D. A. (30) raspisana je potraga, jer su osumnjičeni da su oteli jednog 24-godišnjaka, koga su pretukli, a zatim pretili njegovom bratu.
Kako navodi MUP, oni su juče u Krаgujevcu oteli mlаdićа kome su naneli lake povrede. D.V. se tereti za lišenje slobode i prinudu, a policajac za ta krivična dela i za ugrožаvаnje sigurnosti. Po nаlogu Osnovnog jаvnog tužilаštvа u... »

Drama u Kragujevcu: Kidnapovali mladića (24) pa ga pretukli! Među otmičarima bio i policajac?

Kurir utorak, 13. mart 2018.
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D.V. (1971) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela protivpravno lišenje slobode i prinuda. Za policijskim službenikom D. A. (1988), koji se sumnjiči za ista krivična dela, kao i za... »

MUP: Potraga za policajcem u Kragujevcu jer je pretukao mladića

Novi magazin utorak, 13. mart 2018.
Kragujevačka policija uhapsila je D.V (47), a za policajcem D. A. (30) je raspisana potraga jer seu nnhjih dvojica sumnjičena da su oteli jednog 24-godišnjaka koga su pretukli, a zatim su pretili njegovom bratu.Kako navodi MUP, osumnjičeni D.V. je zаjedno s policijskim službenikom koji nije bio nа dužnosti, juče u Krаgujevcu oteo mlаdićа kome su naneli lake telesne povrede.
D.V. se tereti da je počinio krivično delo lišenje slobode i prinudа, a policijski službenik za ta krivična dela i za ugrožаvаnje sigurnosti. Po nаlogu Osnovnog jаvnog tužilаštvа u Krаgujevcu, D.V. je određeno zаdržаvаnje do 48... »

Potraga za policajcem: Sumnja da je učestvovao u otmici i prinudi

Blic utorak, 13. mart 2018.
Kragujevačka policija uhapsilla je D. V. (47) iz Kragujevca, a za policajcem D. A. (30) raspisala potragu, zbog zbog sumnje da su juče oteli 24-godišnjeg mladića kojeg su, kako je saopštila policija, pretukli i naneli mu lake telesne povrede, a potom uputili i pretnje njegovom bratu. Obojica se... »

Potraga za policajcem osumnjičenim za otmicu i prinudu

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
KRAGUJEVAC: Kragujevačka policija uhapsila je D.V. (47) iz Kragujevca a za policajcem D.A. (30) raspisala potragu, zbog zbog sumnje da su juče oteli 24-godišnjeg mladića kojeg su, kako je saopštila policija, pretukli i naneli mu lake telesne povrede, a potom uputili i pretnje njegovom bratu.
Obojica se sumnjiče za krivična dela protivpravno lišenje slobode i prinuda, a D.A. i za krivično delo ugrožavanje sigurnosti. U saopštnju MUP-a se se sumnja da je D.V. zajedno sa policijskim službenikom, koji nije bio na... »

Potraga za policajcem osumnjičenim za otmicu i prinudu

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Kragujevačka policija uhapsila je D.V. (47) iz Kragujevca, a za policajcem D.A. (30) raspisala potragu zbog zbog sumnje da su juče oteli 24-godišnjeg mladića kojeg su pretukli i naneli mu lake telesne povrede
Kragujevačka policija uhapsila je D.V. (47) iz Kragujevca, a za policajcem D.A. (30) raspisala potragu, zbog zbog sumnje da su juče oteli 24-godišnjeg mladića kojeg su, kako je saopštila policija, pretukli i naneli mu lake... »

Otmica u Kragujevcu, potera za policajcem!

Mondo utorak, 13. mart 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D.V. (47) iz Kragujevca zbog sumnje na otmicu i prinudu.
Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija Za policijskim službenikom D. A. (30), koji se sumnjiči za ista krivična dela, kao i za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, raspisana je potraga, saopštio je MUP. Osumnjičeni D.V. je... »
©2018 Netmark d.o.o.