Milačić: Tvrdnje o falsifikovanim potpisima maslo režima

Milačić: Tvrdnje o falsifikovanim potpisima maslo režima

Sputnik pre 11 dana
Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić odbacio je tvrdnje plasirane u javnosti da su potpisi za njegovu predsjedničku kandidaturu falsifikovani, uz konstataciju da se radi o „kampanji“ koja je „maslo režima u saradnji sa Državnom izbornom komisijom“.
Naime, Državna izborna komisija Crne Gore (DIK) pokrenula je internet aplikaciju preko koje je navodno moguće provjeriti da li je vjerodostojan potpis podrške dat nekom od predsjedničkih kandidata, a nakon toga se prijavio veliki... »

Prijave zbog zloupotrebe potpisa za predsedničke kandidate u CG

Glas Amerike pre 11 dana
Crna Gora će u aprilu dobiti novog predsjednika države, nakon Filipa Vujanovića koji je tu funkciju obavljao u tri mandata. Atmosfera uoči izbora poprima zabrinjavajuće razmjere nakon što je Državna izborna komisija odlučila da se provjere potpisi podrške kandidatima. Državna izborna komisija... »

Falsifikatima do predsjedničke kandidature?

Slobodna Evropa pre 11 dana
Nakon što je Državna izborna komisija potvrdila nekoliko kandidatura za predsjedničke izbore u Crnoj Gori, naknadno je provjerom utvrđeno da su potpisi podrške dijela građana zloupotrijebljeni ili falsifikovani. Sve veći broj građana se javlja, čija su se imena i lični podaci našli među potpisima... »
©2018 Netmark d.o.o.