Povezane vesti

Bojan je održavao poslednje domaćinstvo u selu. Sada sve rasprodaje jer zbog neplaćene kazne mora u zatvor

Press utorak, 13. mart 2018.
Da bi prehranio stoku i održao jedino domaćinstvo u selu 27-ogodišnji Bojan Radovanović iz Novog sela kod Kuršumlije, koristio je neregistrovanu prikolicu. Zbog ovog prekršaja sada mora na 40 dana u zatvor.
Foto: Screenshot Saobraćajna policija je tri puta na seoskom putu u planini zaustavljala Bojana Radovanovića jer je vozio seno za stoku neregistrovanom prikolicom. Prvi put je platio kaznu, a za druge dve mu je stigla kazna... »

Jedna neplaćena kazna bojanu je život pretvorila u pakao: Ide na robiju, moraće da rasproda sve što ima i da ostavi nepokretnu majku!

Kurir utorak, 13. mart 2018.
KURŠUMLIJA - Da bi prehranio stoku i održao jedino domaćinstvo u selu 27-ogodišnji Bojan Radovanović iz Novog sela kod Kuršumlije, koristio je neregistrovanu prikolicu. Zbog ovog prekršaja sada mora na 40 dana u zatvor. Saobraćajna policija je tri puta na seoskom putu u planini zaustavljala Bojana... »

Bojan je održavao poslednje domaćinstvo u selu. Sada sve rasprodaje jer zbog neplaćene kazne mora u zatvor

Blic utorak, 13. mart 2018.
Da bi prehranio stoku i održao jedino domaćinstvo u selu 27-ogodišnji Bojan Radovanović iz Novog sela kod Kuršumlije, koristio je neregistrovanu prikolicu. Zbog ovog prekršaja sada mora na 40 dana u zatvor. Saobraćajna policija je tri puta na seoskom putu u planini zaustavljala Bojana Radovanovića... »
©2018 Netmark d.o.o.