Tragedija na Dunavu u Beogradu!

Tragedija na Dunavu: Teretni brod udario čamac, utopio se bračni par (foto)

Večernje novosti pre 9 dana
Brodska nesreća na Dunavu kod hotela "Jugoslavija" odnela dva života. Beživotna tela nađena posle dva sata na keju kod Kule Nebojša
U TRAGEDIJI koja se dogodila juče oko 17 časova na Dunavu kod hotela "Jugoslavija" utopio se bračni par iz Beograda. Zasad neidentifikovani supružnici su imali oko 65 godina, a stradali su kada je u njihov čamac udario teretni... »

Tragedija na Dunavu u Beogradu!

Mondo pre 9 dana
Iz reke su izvučena tela muškarca i žene.
Foto: MONDO, Lana Stošić Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Prema prvim informacijama, teretni brod "Sveti Nikola" je na Dunavu u Beogradu udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena. Portparolka Hitne... »

Brod udario u čamac, dva tela izvučena iz Dunava

Radio 021 pre 9 dana
Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava u Beogradu.
Prema prvim informacijama, teretni brod je u blizini hotela "Jugoslavija" udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena. Oni su upali u Dunav i utopili se. Prijava nesreće stigla je oko 17 časova, kažu u MUP-u. Kako se... »

Dve osobe iz čamca upale u Dunav, izvučena tela

RTV pre 9 dana
RTV: Dve osobe iz čamca upale u Dunav, izvučena tela
BEOGRAD - Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava kod Kule Nebojše, rečeno je Tanjugu u MUP-u.
Do tragedije je došlo kada je teretni brod na Dunavu udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena. Oni su upali u Dunav i utopili se, a njihova tela izvučena su iz reke kod Kule Nebojše. U Hitnoj pomoći, Tanjugu je rečeno da je... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.