Tragedija na Dunavu u Beogradu!

Tragedija na Dunavu: Teretni brod udario čamac, utopio se bračni par (foto)

Večernje novosti utorak, 13. mart 2018.
Brodska nesreća na Dunavu kod hotela "Jugoslavija" odnela dva života. Beživotna tela nađena posle dva sata na keju kod Kule Nebojša
U TRAGEDIJI koja se dogodila juče oko 17 časova na Dunavu kod hotela "Jugoslavija" utopio se bračni par iz Beograda. Zasad neidentifikovani supružnici su imali oko 65 godina, a stradali su kada je u njihov čamac udario teretni... »

Tragedija na Dunavu u Beogradu!

Mondo utorak, 13. mart 2018.
Iz reke su izvučena tela muškarca i žene.
Foto: MONDO, Lana Stošić Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Prema prvim informacijama, teretni brod "Sveti Nikola" je na Dunavu u Beogradu udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena. Portparolka Hitne... »

Brod udario u čamac, dva tela izvučena iz Dunava

Radio 021 utorak, 13. mart 2018.
Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava u Beogradu.
Prema prvim informacijama, teretni brod je u blizini hotela "Jugoslavija" udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena. Oni su upali u Dunav i utopili se. Prijava nesreće stigla je oko 17 časova, kažu u MUP-u. Kako se... »

Dve osobe iz čamca upale u Dunav, izvučena tela

RTV utorak, 13. mart 2018.
RTV: Dve osobe iz čamca upale u Dunav, izvučena tela
BEOGRAD - Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava kod Kule Nebojše, rečeno je Tanjugu u MUP-u.
Do tragedije je došlo kada je teretni brod na Dunavu udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena. Oni su upali u Dunav i utopili se, a njihova tela izvučena su iz reke kod Kule Nebojše. U Hitnoj pomoći, Tanjugu je rečeno da je... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.