Teretni brod usmrtio dve osobe u čamcu

Teretni brod usmrtio dve osobe u čamcu

Politika utorak, 13. mart 2018.
Muškarac i žena čiji identitet nije poznat nastradali su na Dunavu kada je u njihov čamac sa kabinom udario teretni brod „Sveti Nikola”. Nesreća se, kako je potvrđeno u Birou za odnose s javnošću MUP-a Srbije, dogodila oko 17 časova u blizini hotela „Jugoslavija” na 1.172. kilometru plovnog puta.... »

Nesreća na Dunavu, pronađena dva tela

RTS utorak, 13. mart 2018.
RTS: Nesreća na Dunavu, pronađena dva tela
Teretni brod "Sveti Nikola" je zakačio mali čamac na Dunavu u Beogradu, nezvanično saznaje RTS. Izvučena tela muškarca i žene.
Tela utopljenika izvučena su kod Kule Nebojše, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. Kako nezvanično saznajemo, reč je o muškoj i ženskoj osobi, najverovatnije starijem bračnom paru. Pretpostavlja se da su se oni utopili kada je čamac... »

Teretnjak udario u čamac, utopili se muškarac i žena

Dnevnik utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD: Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava, rečeno je Tanjugu u MUP-u.
Prema prvim informacijama, teretni brod je na Dunavu u blizini hotela "Jugoslavija" udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena. Oni su upali u Dunav i utopili se, a njihova tela izvučena su iz reke. Na licu mesta je ekipa... »

BG: Brod udario u čamac, pronađena dva tela FOTO/VIDEO

B92 utorak, 13. mart 2018.
B92: BG: Brod udario u čamac, pronađena dva tela FOTO/VIDEO
Teretni brod "Sveti Nikola" je udario u mali čamac na Dunavu u Beogradu, a pronađena su dva beživotna tela.
Prema nezvaničnim informacijama, brod je plovio pod hrvatskom zastavom. Tela utopljenika izvučena su kod Kule Nebojše, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. Nesreća se dogodila na 1.172. kilometru plovnog puta. Prema prvim... »

(Kurir na licu mesta) užas na dunavu: Kod Kule Nebojše izvučena dva leša, muž i žena se udavili nakon što je brod potopio njihov čamac!?

Kurir utorak, 13. mart 2018.
Tela dve osobe, muškarca i žene, izvučena su danas popodne iz Dunava u blizini Kule Nebojše. Kako Kurir saznaje, u pitanju je stariji bračni par Prema prvim informacijama, teretni brod je udario u čamac u kojem su bili muškarac i žena, a kako javljaju agencije nesreća se dogodila na 1.172 kilometru... »

Beograd: Brod udario u čamac na Dunavu, dvoje mrtvih

SEEbiz utorak, 13. mart 2018.
BEOGRAD - Teretni brod "Sveti Nikola" je, po svemu sudeći, udario u mali čamac na Dunavu u Beogradu, javlja RTS.
Izvučena su tela dve osobe, a prema nezvaničnim informacijama, brod je plovio pod hrvatskom zastavom. Tela utopljenika izvučena su kod Kule Nebojše, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći. Nesreća se dogodila na 1.172. kilometru plovnog... »

Dve osobe poginule u sudaru čamca i šlepera na Dunavu

Novi magazin utorak, 13. mart 2018.
Dve osobe poginule su danas u sudaru broda i čamca na ušću Save u Dunav u Beogradu, porvrdili su Beti u Hitnoj pomoći i policiji.
Hitna pomoć, koja je primila poziv u 17.30, konstatovala je smrt dve osobe. Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je najverovatnije u pitanju bračni par, ali da nije poznato da li je do nezgode došlo kada je šleper udario... »
©2018 Netmark d.o.o.