Uskoro kamere za video nadzor javnih površina

Uskoro kamere za video nadzor javnih površina

RT Kragujevac utorak, 13. mart 2018.
Projektom “Kragujevac – bezbedan grad“ koji je dobio saglasnost Gradskog veća na današnjoj sednici, predviđeno je postavljanje kamera za video nadzor javnih površina na gradskom području, u cilju obezbeđenja sigurnog i bezbednog javnog prevoza sugrađana. Očekuje se da taj projekat doprinese i... »

Za bezbedniji grad: Uskoro kamere na 30 lokacija u Kragujevcu

iKragujevac utorak, 13. mart 2018.
Projektom “Kragujevac – bezbedan grad“ koji je dobio saglasnost Gradskog veća na sednici održanoj 13. marta, predviđeno je postavljanje kamera za video nadzor javnih površina na gradskom području, u cilju obezbeđenja sigurnog i bezbednog javnog prevoza sugrađana.
Očekuje se da taj projekat doprinese i eliminaciji nelojalne konkurencije čime se umanjuju prihodi neophodni za obavljanje komunalne delatnosti javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika. Projekat predviđa instaliranje kamera... »

Uskoro KAMERE na 30 lokacija u gradu: Pod video nadzorom stajališta, raskrsnice, parkinzi

InfoKG utorak, 13. mart 2018.
Na 30 lokacija u gradu trebalo bi da budu postavljene kamere za nadzor u okviru projekta "Kragujevac - bezbedan grad". One će se naći na autobuskim stajalištima, trotoarima, parkinzima i raskrsnicama, kako bi se omogućilo unapređenje sistema javnog gradskog i prigradskog prevoza. Grad Kragujevac... »
©2018 Netmark d.o.o.