Povezane vesti
Drama na suđenju! Pitbul optužen za ubistvo Bojovića: Znam da mi spremaju ubistvo u zatvoru, ali smrti se ne bojim!
Kurir 13.03.2018
Saša Cvetanović, zvani Pitbul, optužen da je usmrtio brata Luke Bojovića, u sudnici rekao da zna da su „oni“ ponudili novac da prođe isto kao i njegov rođeni brat Jugoslav, koji je izrešetan u Vranju. Saša Cvetanović (37), zvani Pitbul, koji je optužen… »
"Likvidiraće me kao mog brata": Optuženi za ubistvo Nikole Bojovića rekao sudiji da "zna da je naručeno njegovo ubistvo"
Blic 13.03.2018
"Znam da su ponuđene pare da budem ubijen u zatvoru. Likvidiraće i mene kao i mog brata, ali ja se smrti ne bojim." Ovo je juče pred Specijalnim sudom u Beogradu u svojoj završnoj reči izjavio Saša Cvetanović, kome se na teret stavlja da je u aprilu… »
Vesti dana »
U Srbiji hladno i pretežno vedro, uveče moguć sneg i kiša: Najviša temperatura do tri stepena
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 9 povezanih
Partizan pojasnio stanje oko Miltona: Jedna stvar tek mora da bude odlučena
Nova pre 5 minutajoš 12 povezanih
(Video) Vatrogasac heroj! Meštani u selima opštine Vladimirci danima bili odsečeni od sveta: Miloš se potrudio da im olakša zimu
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih
CLS i sindikati GSP: Tender za 85 kratkih tramvaja “nacrtan” za tursku fabriku Bozankaya
Danas pre 6 minutajoš 1 povezana
Cela Srbija u minusu, najhladnije na planinama, u Kikindi i Sjenici;Danas sednica Republičkog štaba za vanredne situacije
RTV pre 35 minutajoš 4 povezane