Povezane vesti
Drama na suđenju! Pitbul optužen za ubistvo Bojovića: Znam da mi spremaju ubistvo u zatvoru, ali smrti se ne bojim!
Kurir 13.03.2018
Saša Cvetanović, zvani Pitbul, optužen da je usmrtio brata Luke Bojovića, u sudnici rekao da zna da su „oni“ ponudili novac da prođe isto kao i njegov rođeni brat Jugoslav, koji je izrešetan u Vranju. Saša Cvetanović (37), zvani Pitbul, koji je optužen… »
"Likvidiraće me kao mog brata": Optuženi za ubistvo Nikole Bojovića rekao sudiji da "zna da je naručeno njegovo ubistvo"
Blic 13.03.2018
"Znam da su ponuđene pare da budem ubijen u zatvoru. Likvidiraće i mene kao i mog brata, ali ja se smrti ne bojim." Ovo je juče pred Specijalnim sudom u Beogradu u svojoj završnoj reči izjavio Saša Cvetanović, kome se na teret stavlja da je u aprilu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Zborovi u maršu kroz Beograda, studente u blizini Lučana napali aktivisti vlasti i pretili "lomljenjem glava"
Nova pre 22 minutajoš 11 povezanih
Centralna komanda objavila snimak napada na iransko ostrvo Harg, Tramp kaže da su "SAD izvele najmoćnije bombardovanje"
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 46 povezanih
Priština od sutra sprovodi Zakon o strancima – Srbima dat rok od tri meseca za dokumenta, privremene dozvole za boravak godinu dana
RTS pre 57 minutajoš 27 povezanih
Petković: Pronašli smo rešenje za Srbe na KiM povodom primene Zakona o strancima
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih
Severna Koreja ispalila 10 raketa prema moru tokom vežbi SAD i Južne Koreje
Vesti online pre 22 minutajoš 20 povezanih