Vučić: Pobeđivaću ih dokle god budem hteo

Predsednik Srbije: Opoziciji ni Mičel, ni stotine drugih ne mogu pomoći da dobiju izbore

Večernje novosti sreda, 14. mart 2018.
Predsednik Srbije izjavio je da je Srbija demokratska zemlja, da je pomoćnik američkog državnog sekretara Ves Mičel dobrodošao u Srbiju i da ima pravo da se sastane sa kim hoće, pa i sa opozicijom
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija demokratska zemlja, da je pomoćnik američkog državnog sekretara Ves Mičel dobrodošao u Srbiju i da ima pravo da se sastane sa kim hoće, pa i sa... »

Vučić: Pobeđivaću ih dokle god budem hteo

B92 sreda, 14. mart 2018.
B92: Vučić: Pobeđivaću ih dokle god budem hteo
Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija demokratska zemlja i da Mičel ima pravo da se sastane sa kim hoće, pa i sa opozicijom.
“Opoziciji ni Mičel, ni stotine drugih ne mogu pomoći da dobiju izbore, jer nemaju politiku”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje kako komentariše činjenicu da američki diplomata u Beogradu ima susret i sa opozicijom, a u... »

Vučić: Opoziciji ni Mičel, ni stotine drugih ne mogu pomoći da dobiju izbore

Kurir sreda, 14. mart 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija demokratska zemlja, da je pomoćnik američkog državnog sekretara Ves Mičel dobrodošao u Srbiju i da ima pravo da se sastane sa kim hoće, pa i sa opozicijom, ali da opoziciji to neće biti od pomoći. Opoziciji ni Mičel, ni stotine drugih... »

Vulin: Mičel susretom s opozicijom čini pritisak na Vučića

Blic sreda, 14. mart 2018.
Najavu da će se funkcioner Stejt departmenta Ves Mičel sastati u Beogradu i sa opozicijom ministar odbrane Aleksandar Vulin vidi kao dodatni pritisak na predsednika Srbije pred teške razgovore koji ga očekuju sa Mičelom, tim pre što, kako je naveo, Mičel u Skoplju i Prištini, gde je boravio pre... »

Vulin: Hoće slabog Vučića, to neće dočekati

Danas sreda, 14. mart 2018.
Prilikom svog boravka u Prištini i Skoplju, američki zvaničnik nije imao ni vremena, a baš ni malo želje, da razgovara sa bilo kojim predstavnikom opozicionih partija, rekao je ministar odbrane Akeksandar Vulin.
On je ovo naveo, odgovarajući na novinarsko pitanje kako komentariše to da će se pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel sastati sa delom srpske opozicije, navodi se u saopštenju MOD-a. – Ali zato u... »
©2018 Netmark d.o.o.