Povezane vesti

Prijovićeva poruka Savidisu: Veliki šefe, uz tebe smo

Večernje novosti 14.03.2018
Svi znamo koliko si dobra i ljubazna osoba, kao i koliko ljudi traži tvoju pomoć. Mi smo tvoji vojnici na terenu, stojimo zajedno na istoj strani - napisao je srpski napadač na Fejsbuk profilu. NE prestaje fudbalski zemljotres u Grčkoj koji je ponovo… »

Mozzart sport 14.03.2018
"Mi smo tvoji vojnici na terenu, stojimo zajedno na istoj strani", napisao je srpski napadač na Fejsbuku. Fudbaler PAOK-a Aleksandar Prijović pružio je podršku vlasniku kluba Ivanu Savidisu porukom na Fejsbuk profilu da je ekipa uz njega. Srpski… »
Šta je Prijović poručio "velikom šefu", Savidisu?

Šta je Prijović poručio "velikom šefu", Savidisu?

Sportske.net 14.03.2018
Oglasio se i reprezentativac Srbije, Aleksandar Prijović. Srpski fudbaler koji nastupa za PAOK, Aleksandar Prijović, oglasio se na svom Fejsbuk profilu povodom događaja koji su se desili za vikend. Grčki šampionat je suspendovan zbog prekida koji se… »
"Mi smo vojska, mi smo vojska Savidis Ivanaaa"

"Mi smo vojska, mi smo vojska Savidis Ivanaaa"

Mondo 14.03.2018
Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Prijović dao je podršku svom gazdi, vlasniku solunskog PAOK-a Ivanu Savidisu, "predsedniku sa pištoljem". Foto: MN Press Napadač srpske reprezentacije Aleksandar Prijović nedavno je produžio ugovor sa… »

Vesti dana »