Povezane vesti

Kija prala sudove u širokoj majici bez brusa, ispale joj gole grudi, a da nije ni primetila! (VIDEO)

Kija prala sudove u širokoj majici bez brusa, ispale joj gole grudi, a da nije ni primetila! (VIDEO)

Telegraf 14.03.2018
Dok je Kija mislila da samo pere sudove, gledaoci su imali šta i da vide! Kristina Kija Kockar priuštila je muškarcima seksi prizor dok je bila za sudoperom, a da toga nije bila ni svesna! Pet godina voljena, a sada ostavljena! Kija pevala na sav glas… »
Neka bude srećna što je ja hoću! Miki ponovo ogovarao Kiju, ali joj se ove reči nimalo neće dopasti (VIDEO)

Neka bude srećna što je ja hoću! Miki ponovo ogovarao Kiju, ali joj se ove reči nimalo neće dopasti (VIDEO)

Telegraf 14.03.2018
Miki Đuričić pričao je o Kristini sa ostalim zadrugarima u dvorištu. Miki Đuričić, kako vreme odmiče, sve je u boljem odnosima sa Kijom Kockar, a sa nekoliko zadrugara i danas je o njoj pročao, u dvorištu ispred Paba. Kristina se u seksi… »
Pet godina voljena, a sada ostavljena! Kija pevala na sav glas svoju himnu, besni Sloba joj pokazao srednji prst! (VIDEO)

Pet godina voljena, a sada ostavljena! Kija pevala na sav glas svoju himnu, besni Sloba joj pokazao srednji prst! (VIDEO)

Telegraf 14.03.2018
Sloba je izgubio živce dok je Kija pevala hit Marine Živković. Noćas se na žurki svašta dešavalo, a u jednom trenutku je Sloba izgubio živce i Kiji je pokazao srednji prst. Mrš, ovoliko mi fali da raskinem! Luna i Sloba se žestoko svađali tokom… »
Miki čitao pesmu o njemu i Kiji, Sloba se prvo smejao, a onda mu je prišao i izgovorio 4 reči o kojima sada svi pričaju…

Miki čitao pesmu o njemu i Kiji, Sloba se prvo smejao, a onda mu je prišao i izgovorio 4 reči o kojima sada svi pričaju…

Telegraf 14.03.2018
- Srećan rođendan, puno zdravlja i sreće, pokloni joj što pre verenički prsten i cveće - deo je pesme posvećene Mikiju i Kiji. Miki Đuričić u Zadruzi je proslavio 41. rođendan, a u jednoj od brojnih čestitki koje je dobio prijatelji su mu… »
Zbog ove pesme su se posvađali: Kija naručila numeru, Luna se prvo smejala, a kada je videla da Sloba peva refren, poludela…

Zbog ove pesme su se posvađali: Kija naručila numeru, Luna se prvo smejala, a kada je videla da Sloba peva refren, poludela…

Telegraf 14.03.2018
Luna nije mogla da sakrije ljubomoru dok je slušala pesmu koju je Kija naručila. Zbog jedne pesme je noćas počela opšta ludnica, i žestoka svađa između Slobe i Luna, posle koje su njih dvoje umalo raskinuli. Pet godina voljena, a sada ostavljena… »
Mrš, ovoliko mi fali da raskinem! Luna i Sloba se žestoko svađali tokom Mikijevog rođendana, ona jecala, bili na ivici…

Mrš, ovoliko mi fali da raskinem! Luna i Sloba se žestoko svađali tokom Mikijevog rođendana, ona jecala, bili na ivici…

Telegraf 14.03.2018
- Ne mogu da podnesem ovu situaciju, neprijatno mi je.... - urlala je Luna. Luna i Sloba ponovo su se žestoko svađali, i to dok su se svi veselili na Mikijevom rođendanu. - Ajde, idi... Ja sam kriv za sve! - rekao je Sloba ironično Luni. - Ti nikad… »

Vesti dana »