Povezane vesti
Građani Finske najsrećniji ljudi na svetu
Moj Novi Sad 14.03.2018
Prema najnovijem izveštaju Ujedinjenih nacija o najsrećnijim zemljama na svetu, Finska je na prvom mestu, dok se Srbija nalazi na 78. mestu. Prema ovom izveštaju, koji obuhvata 156 zemalja, na dnu liste se nalazi Burundi. Srbija je na boljem mestu od… »
Finci najsretniji ljudi svijeta
Slobodna Evropa 14.03.2018
Finci su najsretniji ljudi na svijetu, pokazuje istraživanje UN provedeno u 156 država. Norveška, koja je prošle godine bila prva, sad je na drugom mjestu, a u deset najsretnijih zemalja svijeta ubrajaju se Danska, Island, Švicarska, Nizozemska, Kanada… »
Finska na vrhu: Evo gde se na najnovijoj listi najsrećnijih zemalja nalazi Srbija
Blic 14.03.2018
Finci su najsrećniji ljudi na svetu, pokazuje istraživanje UN sprovedeno u 156 država, dok je Srbija na 79, Crna Gora na 81, Hrvatska na 82, a BiH na 93. mestu. Norveška, koja je prošle godine bila prva, sad je na drugom mestu, a u deset najsrećnijih… »
Finska je najsrećnija zemlja na svetu: Ostatak Skandinavije prati je u stopu, a evo gde se nalazi Srbija
Kurir 14.03.2018
Prema najnovijem izveštaju Ujedinjenih nacija o najsrećnijim zemljama na svetu, Finska je na prvom mestu, dok se Srbija nalazi na 78. mestu. Prema tom izveštaju, koji obuhvata 156 zemalja, na dnu liste se nalazi Burundi. Srbija je na toj listi na boljem… »
Vesti dana »
"Ako hoće da me vidi, neka dođe u Moskvu" Tramp razgovarao sa Putinom i Zelenskim: Nakon rođendanske čestitke, usledile žestoke teme
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Nevreme na severu Vojvodine: Manji požari zbog udara groma, oluja i u Beogradu
N1 Info pre 1 minutjoš 92 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 9 satijoš 5 povezanih
Reakcije zbog hapšenja na Srba na Kosovu: Svečlja kaže da je Srbija počinila genocid; Marko Jakšić da Kurti želi da se svaki Srbin oseća nesigurno
Insajder pre 2 satajoš 38 povezanih
U sudaru katamarana i jedrilice kod Splitskih vrata poginule tri osobe, za jednom se traga
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih