Povezane vesti

Agonija se nastavlja: Policija smatra da je ćerka Vitni Hjuston ubijena, glavni osumnjičeni je pevačicin usvojeni sin i bivši…

Agonija se nastavlja: Policija smatra da je ćerka Vitni Hjuston ubijena, glavni osumnjičeni je pevačicin usvojeni sin i bivši…

Telegraf 14.03.2018
Nik Gordon, bivši verenik pokojne Bobi Kristine, uhapšen je pod sumnjom da je pretukao svoju devojku. Policija i dalje ispituje njegovu navodnu umešanost u smrt ćerke Vitni Hjuston. U januaru 2015. Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston, pala je u komu nakon… »
Preminuo poznati britanski komičar i voditelj

Preminuo poznati britanski komičar i voditelj

Telegraf 14.03.2018
Džim Bouen je preminuo u 81. godini. Poznati britanski komičar i TV voditelj Džim Bouen preminuo je u 81. godini, potvrdila je njegova supruga Filis. Majku su mi silovali kada sam imao 10 godina, od tada spavam sa pištoljem pod jastukom: Slavni glumac… »
Majku su mi silovali kada sam imao 10 godina, od tada spavam sa pištoljem pod jastukom: Slavni glumac otvorio dušu i opisao…

Majku su mi silovali kada sam imao 10 godina, od tada spavam sa pištoljem pod jastukom: Slavni glumac otvorio dušu i opisao…

Telegraf 14.03.2018
Šaja Lebef je preko noći postao zvezda, hapšen je nekoliko puta, trenutno se leči od alkoholizma i pokušava da se vrati na scenu. Glumac Šaja Lebef (31) je za kratko vreme prošao neverovatan put u Holivudu, od najveće mlade zvezde, čiji su filmovi… »

Vesti dana »