Повезане вести

Агонија се наставља: Полиција сматра да је ћерка Витни Хјустон убијена, главни осумњичени је певачицин усвојени син и бивши…

Агонија се наставља: Полиција сматра да је ћерка Витни Хјустон убијена, главни осумњичени је певачицин усвојени син и бивши…

Телеграф 14.03.2018
Ник Гордон, бивши вереник покојне Боби Кристине, ухапшен је под сумњом да је претукао своју девојку. Полиција и даље испитује његову наводну умешаност у смрт ћерке Витни Хјустон. У јануару 2015. Боби Кристина, ћерка Витни… »
Преминуо познати британски комичар и водитељ

Преминуо познати британски комичар и водитељ

Телеграф 14.03.2018
Џим Боуен је преминуо у 81. години. Познати британски комичар и ТВ водитељ Џим Боуен преминуо је у 81. години, потврдила је његова супруга Филис. Мајку су ми силовали када сам имао 10 година, од тада спавам са пиштољем под… »
Мајку су ми силовали када сам имао 10 година, од тада спавам са пиштољем под јастуком: Славни глумац отворио душу и описао…

Мајку су ми силовали када сам имао 10 година, од тада спавам са пиштољем под јастуком: Славни глумац отворио душу и описао…

Телеграф 14.03.2018
Шаја Лебеф је преко ноћи постао звезда, хапшен је неколико пута, тренутно се лечи од алкохолизма и покушава да се врати на сцену. Глумац Шаја Лебеф (31) је за кратко време прошао невероватан пут у Холивуду, од највеће младе… »

Вести дана »