Povezane vesti
Agonija se nastavlja: Policija smatra da je ćerka Vitni Hjuston ubijena, glavni osumnjičeni je pevačicin usvojeni sin i bivši…
Telegraf 14.03.2018
Nik Gordon, bivši verenik pokojne Bobi Kristine, uhapšen je pod sumnjom da je pretukao svoju devojku. Policija i dalje ispituje njegovu navodnu umešanost u smrt ćerke Vitni Hjuston. U januaru 2015. Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston, pala je u komu nakon… »
Preminuo poznati britanski komičar i voditelj
Telegraf 14.03.2018
Džim Bouen je preminuo u 81. godini. Poznati britanski komičar i TV voditelj Džim Bouen preminuo je u 81. godini, potvrdila je njegova supruga Filis. Majku su mi silovali kada sam imao 10 godina, od tada spavam sa pištoljem pod jastukom: Slavni glumac… »
Majku su mi silovali kada sam imao 10 godina, od tada spavam sa pištoljem pod jastukom: Slavni glumac otvorio dušu i opisao…
Telegraf 14.03.2018
Šaja Lebef je preko noći postao zvezda, hapšen je nekoliko puta, trenutno se leči od alkoholizma i pokušava da se vrati na scenu. Glumac Šaja Lebef (31) je za kratko vreme prošao neverovatan put u Holivudu, od najveće mlade zvezde, čiji su filmovi… »
Vesti dana »
Da li je sednica uslov za raspisivanje izbora? Predlog podnela opozicija, sednica sazvana na zahtev 109 poslanika SNS
Euronews pre 40 minutajoš 56 povezanih
Posledice štrajka grčkih carinika: Gužve na granicama potrajaće tokom dana
Naslovi.ai pre 2 satajoš 33 povezane
Prognoza: Promenljivo vreme danas, od srede povratak tropskih vrućina
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 37 povezanih
Uhapšena knjigovođa iz Kragujevca zbog sumnje da je oštetila firmu za 36 miliona dinara
Politika pre 40 minutajoš 24 povezane