Povezane vesti

Nisam ja slepac, znam šta radiš! Filip pobesneo na Mariju Anu zbog Đeksona i svašta joj izgovorio! (VIDEO)

Nisam ja slepac, znam šta radiš! Filip pobesneo na Mariju Anu zbog Đeksona i svašta joj izgovorio! (VIDEO)

Telegraf 14.03.2018
Filip Đukić i Marija Ana ponovo su zaratili, a da li će i posle ovoga imati neku vrelu akciju ostaje da vidimo. Marija Ana i Filip Đukić imaju možda i najburniju vezu od svih veza u Zadruzi, pa se svakodnevno svađaju i mire, a u međuvremenu padne… »
Đeksonova bivša se oglasila nakon što ga je Mina Vrbaški ostavila i ponizila seksom sa Tomom! (foto)

Đeksonova bivša se oglasila nakon što ga je Mina Vrbaški ostavila i ponizila seksom sa Tomom! (foto)

Telegraf 14.03.2018
Tijana je jedva dočekala da Mina ostavi Đeksona, pa da se sa Tomom ljubi pred njim. Bivša devojka učesnika Zadruge Nemanje Đerića Đeksona, Tijana Stojanović, oglasila se na društvenim mrežama komentarom na raskid njenog bivšeg i Mine Vrbaški… »
Noć seksa u zadruzi: Mina i Toma umalo rasturili krevet, a u isto vreme Marija Ana i Filip su imali akciju na još luđem…

Noć seksa u zadruzi: Mina i Toma umalo rasturili krevet, a u isto vreme Marija Ana i Filip su imali akciju na još luđem…

Telegraf 14.03.2018
Zadrugari su imali pune ruke "posla" za vreme rođendanske žurke Mikija Đuričića. Miki Đuričić sinoć je proslavio rođendan, a u njegovu čast bila je organizovana najbolja žurka do sada. Za vreme zabave pojedini zadrugari su se osamili, a dva… »

Vesti dana »