Povezane vesti

Trener Mačve nakon velikog uspeha: Bog nas je pogledao, penale nikad ne treniramo

Trener Mačve nakon velikog uspeha: Bog nas je pogledao, penale nikad ne treniramo

Hot sport 14.03.2018
Šabački superligaš danas je napravio veliku senzaciju, eliminisavši Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa Srbije. Ekipa Mačve je plasman u polufinale obezbeila nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, nakon što posle 90 minuta igre nije bilo pogodaka… »
Izrazi lica sve govore: Pogledajte kako je na terenu izgledala drama u Šapcu (fotogalerija)

Izrazi lica sve govore: Pogledajte kako je na terenu izgledala drama u Šapcu (fotogalerija)

Hot sport 14.03.2018
Prikaži sve fotografije Još će se pričati o velikom iznenađenju koje je večeras priredila Mačva u Šapcu eliminacijom Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije. Posle 90 i kusur minuta igre nije bilo golova, ali su strelci bili raspoloženi na… »
Mačva izbacila Zvezdu iz Kupa posle penal ruleta, Radonjić tragičar (VIDEO)

Mačva izbacila Zvezdu iz Kupa posle penal ruleta, Radonjić tragičar (VIDEO)

Vesti online 14.03.2018
Iznenađenje u Šapcu - Crvena zvezda je ispala iz Kupa Srbije. Mačva se plasirala u polufinale pošto je pobedila crveno-bele posle penal serije - 5:4. Posle 90 minuta nije bilo pogodaka. Odlučio je poslednja serija, kada je mladi napadač lidera Super… »
Milojević: Ja sam krivac

Milojević: Ja sam krivac

Vesti online 14.03.2018
Šta se dešava sa Zvezdom? Crveno-beli u drugom delu sezone nisu ni bleda senka onog tima koji je igrao efikasno, lepršavo u prvom delu sezone. Odlasci Gelora Kange i Ričmonda Boaćija pokazali su se kao nenadoknadivi za četu Vladana Milojevića… »
Vladan Milojević preuzeo krivicu!

Vladan Milojević preuzeo krivicu!

Sportske.net 14.03.2018
Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je da je u današnjoj pobedi nad Crvenom zvezdom presudilo "veliko srce i požrtvovanje", dok je Vladan Milojević preuzeo krivicu na sebe za eliminaciju. Mačva je eliminisala Crvenu zvezdu u četvrtfinalu… »
Trener Mačve: Bog nas je pogledao, ne treniramo penale nikada

Trener Mačve: Bog nas je pogledao, ne treniramo penale nikada

Mozzart sport 14.03.2018
"To je trenutak, ne možete to da vežbate", rekao je Dragan Aničić. Mačva je napravila veliki podgvig i plasirala se u polufinale Kupa Srbije posle duela sa Crvenom zvezdom. Posle 0:0 u 90 minuta igre otišlo se prema propozicijama odmah u izvođenje… »
Milojević: Nismo ovako planirali

Milojević: Nismo ovako planirali

Mondo 14.03.2018
"Ako je neko krivac za neuspeh - ja sam", preuzeo je trener Crvene zvezde odgovornost na sebe posle eliminacije iz Kupa Srbije. Foto: MN Press Crvena zvezda i ove sezone neće osvojiti "duplu krunu". Na gostovanju u Šapcu, Mačva je slavila posle penala… »
Mačvi poništen gol, biće polemike!

Mačvi poništen gol, biće polemike!

Sportske.net 14.03.2018
Dejan Santrač nije priznao gol bivšeg veziste Crvene zvezde Nenada Gavrića pri rezultatu 0:0. Finiš četvrtfinala Kupa u Šapcu, između Mačve i Crvene zvezde postao je veoma uzbudljiv, pogotovo posle situacije iz 70. minuta, kada fudbaleru domaćeg… »
Poništen gol mačve: Gavrić pogodio mrežu bivšeg kluba, ali je pomoćnik podigao zastavicu – da li opravdano? (video)

Poništen gol mačve: Gavrić pogodio mrežu bivšeg kluba, ali je pomoćnik podigao zastavicu – da li opravdano? (video)

Hot sport 14.03.2018
Mačva se nije povukla pred favorizovanom Crvenom zvezdom i u 75. minutu je zatresla mrežu rivala, ali je gol Nenada Gavrića poništen. Nenad Gavrić igra sjajno danas u Šapcu, očigledno ima veliki motiv da se dokaže protiv bivšeg kluba i možda… »
„Moranje“ Zvezde i Partizana

„Moranje“ Zvezde i Partizana

Danas 14.03.2018
Danas su na programu utakmice četvrtfinala Kupa Srbije Posle neuspeha u susretu sa Napretkom (1:1) Crvena zvezda „mora“ da pobedi Mačvu u Šapcu u četvrtfinalnoj utakmici Kupa Srbije. Isti imperativ je i pred fudbalerima Partizana, posle dve… »

Vesti dana »