Повезане вести

Тренер Мачве након великог успеха: Бог нас је погледао, пенале никад не тренирамо

Тренер Мачве након великог успеха: Бог нас је погледао, пенале никад не тренирамо

Хот спорт 14.03.2018
Шабачки суперлигаш данас је направио велику сензацију, елиминисавши Црвену звезду у четвртфиналу Купа Србије. Екипа Мачве је пласман у полуфинале обезбеила након бољег извођења једанаестераца, након што после 90 минута игре… »
Изрази лица све говоре: Погледајте како је на терену изгледала драма у Шапцу (фотогалерија)

Изрази лица све говоре: Погледајте како је на терену изгледала драма у Шапцу (фотогалерија)

Хот спорт 14.03.2018
Прикажи све фотографије Још ће се причати о великом изненађењу које је вечерас приредила Мачва у Шапцу елиминацијом Црвене звезде у четвртфиналу Купа Србије. После 90 и кусур минута игре није било голова, али су стрелци били… »
Милојевић: Ја сам кривац

Милојевић: Ја сам кривац

Вести онлине 14.03.2018
Шта се дешава са Звездом? Црвено-бели у другом делу сезоне нису ни бледа сенка оног тима који је играо ефикасно, лепршаво у првом делу сезоне. Одласци Гелора Канге и Ричмонда Боаћија показали су се као ненадокнадиви за чету… »
Мачва избацила Звезду из Купа после пенал рулета, Радоњић трагичар (ВИДЕО)

Мачва избацила Звезду из Купа после пенал рулета, Радоњић трагичар (ВИДЕО)

Вести онлине 14.03.2018
Изненађење у Шапцу - Црвена звезда је испала из Купа Србије. Мачва се пласирала у полуфинале пошто је победила црвено-беле после пенал серије - 5:4. После 90 минута није било погодака. Одлучио је последња серија, када је млади… »
Владан Милојевић преузео кривицу!

Владан Милојевић преузео кривицу!

Спортске.нет 14.03.2018
Тренер фудбалера Мачве Драган Аничић рекао је да је у данашњој победи над Црвеном звездом пресудило "велико срце и пожртвовање", док је Владан Милојевић преузео кривицу на себе за елиминацију. Мачва је елиминисала Црвену звезду… »
Тренер Мачве: Бог нас је погледао, не тренирамо пенале никада

Тренер Мачве: Бог нас је погледао, не тренирамо пенале никада

Моззарт спорт 14.03.2018
"То је тренутак, не можете то да вежбате", рекао је Драган Аничић. Мачва је направила велики подгвиг и пласирала се у полуфинале Купа Србије после дуела са Црвеном звездом. После 0:0 у 90 минута игре отишло се према пропозицијама… »
Милојевић: Нисмо овако планирали

Милојевић: Нисмо овако планирали

Мондо 14.03.2018
"Ако је неко кривац за неуспех - ја сам", преузео је тренер Црвене звезде одговорност на себе после елиминације из Купа Србије. Фото: МН Пресс Црвена звезда и ове сезоне неће освојити "дуплу круну". На гостовању у Шапцу, Мачва… »
Поништен гол мачве: Гаврић погодио мрежу бившег клуба, али је помоћник подигао заставицу – да ли оправдано? (видео)

Поништен гол мачве: Гаврић погодио мрежу бившег клуба, али је помоћник подигао заставицу – да ли оправдано? (видео)

Хот спорт 14.03.2018
Мачва се није повукла пред фаворизованом Црвеном звездом и у 75. минуту је затресла мрежу ривала, али је гол Ненада Гаврића поништен. Ненад Гаврић игра сјајно данас у Шапцу, очигледно има велики мотив да се докаже против бившег… »
Мачви поништен гол, биће полемике!

Мачви поништен гол, биће полемике!

Спортске.нет 14.03.2018
Дејан Сантрач није признао гол бившег везисте Црвене звезде Ненада Гаврића при резултату 0:0. Финиш четвртфинала Купа у Шапцу, између Мачве и Црвене звезде постао је веома узбудљив, поготово после ситуације из 70. минута, када… »
„Морање“ Звезде и Партизана

„Морање“ Звезде и Партизана

Данас 14.03.2018
Данас су на програму утакмице четвртфинала Купа Србије После неуспеха у сусрету са Напретком (1:1) Црвена звезда „мора“ да победи Мачву у Шапцу у четвртфиналној утакмици Купа Србије. Исти императив је и пред фудбалерима… »

Вести дана »