Повезане вести

Словачки премијер понудио оставку

Словачки премијер понудио оставку

Ал Јазеера 14.03.2018
Предложио сам да поднесем оставку као премијер како бисмо ријешили политичку кризу, навео је Роберт Фицо. Словачки премијер Роберт Фицо понудио је оставку уз увјет да његова странка именује новог премијера чиме би се избјегли… »
Роберт Фицо нуди оставку

Роберт Фицо нуди оставку

РТВ 14.03.2018
БРАТИСЛАВА - Премијер Словачке Роберт Фицо изјавио је да је спреман да поднесе оставку како би се разрешила политичка криза до које је дошло после убиства новинара Јана Куцијака и његове веренице. Он је навео да је једини услов… »
Премијер Фицо понудио оставку ако шеф државе гарантује да неће бити превремених избора

Премијер Фицо понудио оставку ако шеф државе гарантује да неће бити превремених избора

Нови магазин 14.03.2018
Словачки премијер Роберт Фицо понудио је вечерас своју оставку да умири страсти и протесте десетина хиљада Словака поводом бруталне ликвидације младог истраживачког новинара Јана Куцијака и његове веренице, али под условом да… »
Фицо ће поднети оставку, ако нови премијер буде из Смера

Фицо ће поднети оставку, ако нови премијер буде из Смера

РТС 14.03.2018
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је да је спреман да поднесе оставку, ако председник Словачке Андреј Киска пристане да његовој партији Смер да право да бира будућег шефа владе. "Данас сам понудио оставку председнику… »
Фицо: Спреман сам да поднесем оставку под једним условом

Фицо: Спреман сам да поднесем оставку под једним условом

Блиц 14.03.2018
Премијер Словачке Роберт Фицо поручио је данас да је спреман да поднесе оставку ако председник те земље Андреј Киска не прихвати да тренутна коалиција може да настави у постојећем саставу до истека мандата без раних избора… »
Манекенка, мафија и висока политика

Манекенка, мафија и висока политика

Дојче веле 14.03.2018
Након убиства новинара Јана Куцијака све су гласнији позиви за оставку владе премијера Роберта Фица. Министар унутрашњих послова Роберт Калинак оставку је већ поднео, али то није решило дубоку кризу у Словачкој. Словачка се већ… »

Вести дана »