Повезане вести
Када су људи видели ОВУ ЈЕЗИВУ слику моје бебе са ултразвука, УВЕРИЛИ СУ МЕ да НОСИМ ДЕМОНА: А ево како сад изгледа“
Пресс 14.03.2018
Када су људи видели ОВУ ЈЕЗИВУ слику моје бебе са ултразвука, УВЕРИЛИ СУ МЕ ДА НОСИМ ДЕМОНА: А ево како сад изгледа“. Фото: Сцреенсхот Софи Најџелс (25) из Беркшира у Великој Британији била је непријатно изненађена када је по… »
"Први пут кад сам видела лице свог сина на ултразвуку, остала сам без текста" (фото)
Блиц 14.03.2018
Већина трудница не може да дочека да упозна дете које носи, а фотографије са ултразвука чувају читав живот. Али, прва фотографија сина коју је добила када је била трудна 20 недеља, није одушевила 25-годишњу Софи Нагле. Дечак… »
Вести дана »
Фудбалска репрезентација Хрватске обезбедила пласман на Светско првенство, Црна Гора савладала Гибралтар у гостима
Данас пре 18 минутајош 2 повезане
"Мој муж је кију најбоље дочекао! Прави се прича да уђе у елиту" Каћа Живковић о подршци познатих у јеку скандала - споменула наводни снимак милана милошевића (видео)
Блиц пре 42 минутајош 3 повезане
Суботичке: Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна повређена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Медицинског у блокади јавно апеловали на Дијану Хрку да прекине штрајк глађу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана