Povezane vesti
Kada su ljudi videli OVU JEZIVU sliku moje bebe sa ultrazvuka, UVERILI SU ME da NOSIM DEMONA: A evo kako sad izgleda“
Press 14.03.2018
Kada su ljudi videli OVU JEZIVU sliku moje bebe sa ultrazvuka, UVERILI SU ME DA NOSIM DEMONA: A evo kako sad izgleda“. Foto: Screenshot Sofi Najdžels (25) iz Berkšira u Velikoj Britaniji bila je neprijatno iznenađena kada je po prvi put na ultrazvuku… »
"Prvi put kad sam videla lice svog sina na ultrazvuku, ostala sam bez teksta" (foto)
Blic 14.03.2018
Većina trudnica ne može da dočeka da upozna dete koje nosi, a fotografije sa ultrazvuka čuvaju čitav život. Ali, prva fotografija sina koju je dobila kada je bila trudna 20 nedelja, nije oduševila 25-godišnju Sofi Nagle. Dečak sada ima dve godine, a… »
Vesti dana »

Crvena zvezda TSC uživo prenos: Totalno novih 11, Milojević izveo debitante i klince
Mondo pre 2 minutajoš 36 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 3 satajoš 22 povezane

BLOG Tramp i Putin dogovorili sastanak, Rusija pozvala predsednika SAD u Moskvu, Zelenski besan: „Ne damo zemlju!“
Nova pre 2 minutajoš 146 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 21 povezana