Povezane vesti
Loše vesti iz rima: Sergej zbog povrede propušte meč u Kijevu, ugroženi i nastupi za reprezentaciju?
Hot sport 14.03.2018
Ekipa Simonea Inzagija biće žestoko oslabljena u revanš meču četvrtfinala Lige Evrope, pošto će u njemu nastupiti bez povređenog Sergeja Milinković-Savića. Srpski reprezentativac nije otputovao sa ekipom u Ukrajinu, a prema pisanju „Skaj… »
Zabrinjavajuća vest iz Italije, šta je sa Sergejem?
Sportske.net 14.03.2018
Potvrdile se prethodne najave. Veliki problem za Lacio, a možda i za naš nacionalni tim. Srpski reprezentativac i prva zvezda rimskog Lacija Sergej Milinković-Savić neće biti u sastavu ''Nebesko plavih'' u sutrašnjoj revanš utakmici 1/8 finala Lige… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Beta pre 58 minutajoš 177 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 6 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 17 minutajoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 34 minutajoš 38 povezanih