Povezane vesti

Jezivo svedočenje zaposlenog koji je preživeo masakr u ruzveltovoj: Ubio bi i mene da nisam utrčao u autobus

Jezivo svedočenje zaposlenog koji je preživeo masakr u ruzveltovoj: Ubio bi i mene da nisam utrčao u autobus

Kurir 15.03.2018
Upao je u firmu i pucao po kancelariji. Kada mu se zaglavio pištolj, izleteo sam napolje i spasao se, priča svedok krvavog pira programera Nebojše Stojilkovića, koji je jednog kolegu ubio, a drugog teško ranio. Nebojšu Stojilkovića sam kobnog dana sreo… »
Profil: Programera-ubice "On je bio tempirana bomba koju je aktivirao sukob na poslu"

Profil: Programera-ubice "On je bio tempirana bomba koju je aktivirao sukob na poslu"

Blic 15.03.2018
Nebojša Stojilković (30) koji je prekjuče ujutru napravio masakr u firmi u Ruzveltovoj ulici, ubio kolegu, drugog teško ranio, a zatim počinio samoubistvo prema procenama stručnjaka, na osnovu za sada poznatih informacija, bio je "tempirana bomba" koju… »
Detaljno isplaniran zločin: Programer je tačno znao koga će i kako ubiti, do detalja smislio i kako će sebe razneti

Detaljno isplaniran zločin: Programer je tačno znao koga će i kako ubiti, do detalja smislio i kako će sebe razneti

Blic 14.03.2018
Programer Nebojša Stojilković (30), koji je juče ujutru ubio bivšeg šefa i jednog kolegu, a potom pucao sebi u glavu i zapalio stan, do detalja je isplanirao užasan zločin u Beogradu. Naime, kako smo već pisali, Nebojša je dobio otkaz u firmi "Privredni… »

Vesti dana »