Povezane vesti
Brnabić: Od 1. jula roditeljima povraćaj PDV-a na bebi opremu
Politika 15.03.2018
Predsednica Vlade Ana Brnabić ocenila je danas pozitivnim Zakon o finansijskoj podršci porodici sa decom, koji će, objasnila je, doneti novinu da će se povraćaj PDV - a na bebi opremu od prvog jula vraćati svim porodicama, čime će i roditeljski… »
Ana Brnabić: BDP u januaru bio 4,2 odsto
Gde investirati 15.03.2018
Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je 2018. godina jako dobro krenula i da je prema obrađenim podacima u januaru bruto društveni proizvod iznosio 4,2 odsto. “Mi završavamo prvi kvartal u martu za sada imamo tacne podatke iz… »
Brnabić: U januaru bruto domaći proizvod iznosio 4,2 odsto
Nova ekonomija 15.03.2018
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je 2018. godina jako dobro krenula i da je prema obrađenim podacima u januaru bruto domaći proizvod iznosio 4,2 odsto. "Mi završavamo prvi kvartal u martu, a za sada imamo tačne podatke iz januara 2018. Krenulo… »
Premijerka: BDP u januaru bio 4,2 odsto
Večernje novosti 15.03.2018
Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je 2018. godina jako dobro krenula i da je prema obrađenim podacima u januaru bruto društveni proizvod iznosio 4,2 odsto. BEOGRAD - Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Petoro poginulih u izraelskom bombardovanju kuće u izbegličkom kampu Nuseirat
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane