Povezane vesti
Ja SAM ponosna ljubavnica! Luna se poverila Nadeždi nakon svađe sa Kijom, evo šta joj je sve rekla! (VIDEO)
Telegraf 15.03.2018
Luna i Nadežda razgovarale su nakon što se svađa između Đoganijeve i Kije relativno smirila. Nakon žestoke svađe Kije i Lune koja se dogodila tokom pitanja gledalaca, kada se situacija malo smirila, Đoganijeva i Nadežda razgovarale su u kuhinji o… »
Dara otkrila emotivni trenutak koji je presudio da okrene Karleušin broj i pomiri se sa njom
Telegraf 15.03.2018
Pevačica uskoro priprema koncert, na kojem će se, čemu se ni ona sama nije nadala, verovatno pojaviti i Jelena. Pevačica Dara Bubamara izgladila je odnose sa koleginicom Jelenom Karleušom i ne krije koliko joj je drago što je došlo do pomirenja… »
Nisi ništa posebno, poljubio te jer je čuo da sam ga ostavila! Kija i Luna se žestoko posvađale, Kockareva izgovorila sve…
Telegraf 15.03.2018
Kija Kockar i Luna Đogani posvađale su se tokom pitanja gledalaca. Pitanja novinara unela su nove nemire u Belu kuću, a kao i prethodnih šest meseci najžešća je bila svađa Kristine Kije Kockar i Lune Đogani. Zbog ove pesme su se posvađali: Kija… »
Kija se zanela pričajući o idealnom muškarcu, pa jednom rečenicom otkrila da nije u vezi sa Andrijom?! (video)
Telegraf 15.03.2018
- Da ne izlazi puno... Ne volim muškarce koji izlaze po klubovima. Poslovno ostvaren, da ne živi sa roditeljima... - opisivala je Kija svog idealnog muškarca. Kristina Kija Kockar je ušla u Zadrugu kao zakonita supruga Slobodana Radanovića, ali kada… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje Novim Beogradom, blokirana Autokomanda: Bajkeri i 63 padobranska formirali zaštitini prsten kod Skupštine
Nova pre 11 minutajoš 81 povezana

Oglasio se MUP o stanju troje povređenih u Žarkovu, vozač pružao otpor pri hapšenju
Euronews pre 16 minutajoš 21 povezana

Tužilac Stefanović: Pratimo situaciju, nasilje neće biti tolerisano
NIN pre 45 minutajoš 13 povezanih