Повезане вести

Ја САМ поносна љубавница! Луна се поверила Надежди након свађе са Кијом, ево шта јој је све рекла! (ВИДЕО)

Ја САМ поносна љубавница! Луна се поверила Надежди након свађе са Кијом, ево шта јој је све рекла! (ВИДЕО)

Телеграф 15.03.2018
Луна и Надежда разговарале су након што се свађа између Ђоганијеве и Кије релативно смирила. Након жестоке свађе Кије и Луне која се догодила током питања гледалаца, када се ситуација мало смирила, Ђоганијева и Надежда… »
Дара открила емотивни тренутак који је пресудио да окрене Карлеушин број и помири се са њом

Дара открила емотивни тренутак који је пресудио да окрене Карлеушин број и помири се са њом

Телеграф 15.03.2018
Певачица ускоро припрема концерт, на којем ће се, чему се ни она сама није надала, вероватно појавити и Јелена. Певачица Дара Бубамара изгладила је односе са колегиницом Јеленом Карлеушом и не крије колико јој је драго што је… »
Ниси ништа посебно, пољубио те јер је чуо да сам га оставила! Кија и Луна се жестоко посвађале, Коцкарева изговорила све што…

Ниси ништа посебно, пољубио те јер је чуо да сам га оставила! Кија и Луна се жестоко посвађале, Коцкарева изговорила све што…

Телеграф 15.03.2018
Кија Коцкар и Луна Ђогани посвађале су се током питања гледалаца. Питања новинара унела су нове немире у Белу кућу, а као и претходних шест месеци најжешћа је била свађа Кристине Кије Коцкар и Луне Ђогани. Због ове песме су се… »
Кија се занела причајући о идеалном мушкарцу, па једном реченицом открила да није у вези са Андријом?! (видео)

Кија се занела причајући о идеалном мушкарцу, па једном реченицом открила да није у вези са Андријом?! (видео)

Телеграф 15.03.2018
- Да не излази пуно... Не волим мушкарце који излазе по клубовима. Пословно остварен, да не живи са родитељима... - описивала је Кија свог идеалног мушкарца. Кристина Кија Коцкар је ушла у Задругу као законита супруга Слободана… »

Вести дана »