Повезане вести
Ја САМ поносна љубавница! Луна се поверила Надежди након свађе са Кијом, ево шта јој је све рекла! (ВИДЕО)
Телеграф 15.03.2018
Луна и Надежда разговарале су након што се свађа између Ђоганијеве и Кије релативно смирила. Након жестоке свађе Кије и Луне која се догодила током питања гледалаца, када се ситуација мало смирила, Ђоганијева и Надежда… »
Дара открила емотивни тренутак који је пресудио да окрене Карлеушин број и помири се са њом
Телеграф 15.03.2018
Певачица ускоро припрема концерт, на којем ће се, чему се ни она сама није надала, вероватно појавити и Јелена. Певачица Дара Бубамара изгладила је односе са колегиницом Јеленом Карлеушом и не крије колико јој је драго што је… »
Ниси ништа посебно, пољубио те јер је чуо да сам га оставила! Кија и Луна се жестоко посвађале, Коцкарева изговорила све што…
Телеграф 15.03.2018
Кија Коцкар и Луна Ђогани посвађале су се током питања гледалаца. Питања новинара унела су нове немире у Белу кућу, а као и претходних шест месеци најжешћа је била свађа Кристине Кије Коцкар и Луне Ђогани. Због ове песме су се… »
Кија се занела причајући о идеалном мушкарцу, па једном реченицом открила да није у вези са Андријом?! (видео)
Телеграф 15.03.2018
- Да не излази пуно... Не волим мушкарце који излазе по клубовима. Пословно остварен, да не живи са родитељима... - описивала је Кија свог идеалног мушкарца. Кристина Кија Коцкар је ушла у Задругу као законита супруга Слободана… »
Вести дана »

Претежно сунчано и топло, увече наоблачење са кишом, температура до 33 степена
РТВ пре 13 минутајош 6 повезаних

Вучић код цара: Председник Србије се састао са Нарухитом у царској палати у Токију: Важни економски споразуми
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Ово је доказ какав хаос влада: У БиХ" Ближе се Додиков референдум и избори које је расписала цик БиХ: Шта ће се у наредна два месеца десити у Републици Српској?
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане