Povezane vesti
Posle tri dana mučenja i ćutanja Sara i Vojke pobegli od svih, prvi put progovorili o problemima i razlozima raskida! (video)
Telegraf 15.03.2018
- Kad ti kažem da mi nešto smeta, i ti to ponavljaš, i onda ja imam neku reakciju na to, i ti onda na to ispadneš drčna i bezobrazna - objašnjavao je Vojke. Sara Reljić i Vojke Đans nedavno su raskinuli svoju vezu, a o tome nisu hteli ni sa kim da… »
Sara prvi put o ocu, otkrila da su se posvađali na krv i nož, a onda je Luna spomenula Gagija: On je bez moje mame, bez nas…
Telegraf 15.03.2018
- I onda ti se život vrati na početak samo zato što te ponese slava, novac, to ti je kad je čovek proklet i kad hoće još - pričala je Luna o Gagiju. Luna Đogani i Sara Reljić su razgovarale o svojim roditeljima i problemima koje imaju u porodici… »
Sara plače, a ti?... Vojketa pitali kako preživljava raskid, posle njegovog odgovora od samo tri reči niko nije progovorio!
Telegraf 15.03.2018
Sarin i Vojketov raskid jedna je od glavnih tema ovih dana u Zadruzi. Vojke Đans i Sara Reljić su raskinuli višemesečnu vezu, a to je kako se čini bilo neočekivano koliko za sve zadrugare, toliko i za gledaoce. SVE TEŽE PODNOSE RASKID: Za Vojketa… »
Vesti dana »

Šolc: Prekid međusobnih napada Rusije i Ukrajine na infrastrukturu je prvi važan korak
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Zbog debelog minusa popaljeni alarmi! Rhmz upozorava: Padamo i do -10, a onda ćemo u istom danu imati razliku od čak 20 stepeni!
Blic pre 34 minutajoš 5 povezanih

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 10 satijoš 2 povezane