Povezane vesti

Oglasio se pop Nenad koji je spavao pored mrtvačkog sanduka: Samo sam prilegao na traktor posle jednog piva

Oglasio se pop Nenad koji je spavao pored mrtvačkog sanduka: Samo sam prilegao na traktor posle jednog piva

Telegraf 15.03.2018
Na fotografiji koja se deli društvenim mrežama, pop deluje prilično obeznanjeno, sa nogom prebačenom preko ograde traktorske prikolice. Fotografija pijanog popa kako leži pored mrtvačkog sanduka na traktorskoj prikolici od utorka je potpuni hit na… »
Šta se krije iza fotografije koja je obišla Srbiju?

Šta se krije iza fotografije koja je obišla Srbiju?

Press 15.03.2018
Slika sveštenika iz sela Drugovac kod Smedereva, koji navodno spava pijan u prikolici pored mrtvačkog sanduka, obišla je Srbiju. Svi su u šoku, a najviše meštani, revoltirani što im, kako kažu, "ocrniše popa". Foto: Screenshot Fotografija ovog… »
"Jesam, popio sam pivo": Ovim rečima se pravdao "pijani pop" o kome priča cela Srbija (foto)

"Jesam, popio sam pivo": Ovim rečima se pravdao "pijani pop" o kome priča cela Srbija (foto)

Srbija danas 15.03.2018
Oglasio se sveštenik čija fotografija je juče bila hit na društvenim mrežama. Pijani pop leži na traktorskoj prikolici pored mrtvačkog sanduka – ova fotografija je juče bila hit na društvenim mrežama. Lokalni sveštenik sa slike Nenad… »
(Kurir TV) Kurir u selu Drugovac! Oglasio se pop Nenad, a evo šta meštani kažu o njemu!

(Kurir TV) Kurir u selu Drugovac! Oglasio se pop Nenad, a evo šta meštani kažu o njemu!

Kurir 15.03.2018
Sveštenika Nenad Obradović (65) iz sela Drugovac kod Smedereva, koga su fotografisali kako leži u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja, ekskluzivno je za Kurir otkrio da nije bio pijan, nego da mu je pozlilo jer… »
Otišli smo u selo popa Nenada, a njega nismo zatekli u crkvi: Juče su se svi smejali i pričali da je pijan ležao pored…

Otišli smo u selo popa Nenada, a njega nismo zatekli u crkvi: Juče su se svi smejali i pričali da je pijan ležao pored…

Telegraf 15.03.2018
Pop Nenad ima 65 godina i posle Vaskrsa ide u penziju. Glavna tema među Drugovčanima kraj Smedereva, ali i šire, od jutros je pop Nenad koji se navodno pijan vozio u prikolici pored pokojnika. Meštani Drugovca imaju podeljena mišljenja o njemu, ali… »
(Kurir TV) ekskluzivno! Ekipa Kurira na licu mesta! Ovo je pop o kome bruji Srbija: Nisam pijan zaspao, imam astmu! Ali volim…

(Kurir TV) ekskluzivno! Ekipa Kurira na licu mesta! Ovo je pop o kome bruji Srbija: Nisam pijan zaspao, imam astmu! Ali volim…

Kurir 15.03.2018
Fotografija sveštenika Nenada Obradovića (65) koji leži u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva, izazvala je opštu pometnju na društvenim mrežama. Ekipa Kurira je prva došla do… »
Pijani pop nadaleko je poznat: Svi jedva čekaju da ode u penziju, u selu kojem se vozio pored pokojnika služi po kazni (foto)

Pijani pop nadaleko je poznat: Svi jedva čekaju da ode u penziju, u selu kojem se vozio pored pokojnika služi po kazni (foto)

Telegraf 15.03.2018
Tokom službovanja u ovom selu događale su se mučne i bizarne situacije poput ove od pre nekoliko dana, pa su sveštenika izbacivali iz kuće sa slave, čak terali i sa sahrane. Popa Nenada, koji se toliko napio da su ga do groblja vozili na traktorskoj… »

Vesti dana »