Povezane vesti
Nesreća na Dunavu: "Zvala sam mamu i tatu, ali se nisu javljali pa smo pošle u potragu. Videla sam rotaciju i sve mi je bilo…
Blic 15.03.2018
I mama i tata bili su nedostupni i svratila sam do Dunava gde inače privezuje čamac, ali njega nije bilo. Onda sam ugledala rotacije i sve mi je postalo jasno... Ovako za "Blic" sa suzama u očima priča Milica Nastić, ćerka Milana i Snežane Mrkobrad, koji… »
Nastradali supružnici vraćali se s vikendice: Teretnjak ih usmrtio jer im se pokvario motor na čamcu?
Kurir 15.03.2018
Supružnici koji su prekjuče nastradali na Dunavu, kada je u njihov čamac“ Lara“ udario teretni brod „Sveti Nikola“, jesu Milan i Snežana Mrkobrad. Kako nezvanično saznajemo, čamac s bračnim parom je neposredno pre udara stajao na sredini Dunava jer im se… »
Vesti dana »

Advokat studenta FTN-a: Bogdan će biti prebačen u bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu, u toku žalba na pritvor
Danas pre 23 minutajoš 41 povezana

Policija u Beogradu uhapsila četiri osobe zbog krađe po firmama u Barajevu
N1 Info pre 2 minutajoš 36 povezanih

Ujutru mraz, a preko dana 31 stepen Lepi dani na izmaku, meteorolog otkrio kada će stići jako zahlađenje
Alo pre 12 minutajoš 32 povezane

Ovo je Srbin osumnjičen da je ubio suprugu, ranio ćerku i njenog prijatelja u Beču: Zločinu prethodila svađa, lekari se bore za život deteta
Večernje novosti pre 13 minutajoš 22 povezane

Protest podrške uhapšenim poljoprivrednicima u Novom Sadu: Dobacivanja Šulcu, pojavio se na štakama (FOTO)
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih