Povezane vesti
Nesreća na Dunavu: "Zvala sam mamu i tatu, ali se nisu javljali pa smo pošle u potragu. Videla sam rotaciju i sve mi je bilo…
Blic 15.03.2018
I mama i tata bili su nedostupni i svratila sam do Dunava gde inače privezuje čamac, ali njega nije bilo. Onda sam ugledala rotacije i sve mi je postalo jasno... Ovako za "Blic" sa suzama u očima priča Milica Nastić, ćerka Milana i Snežane Mrkobrad, koji… »
Nastradali supružnici vraćali se s vikendice: Teretnjak ih usmrtio jer im se pokvario motor na čamcu?
Kurir 15.03.2018
Supružnici koji su prekjuče nastradali na Dunavu, kada je u njihov čamac“ Lara“ udario teretni brod „Sveti Nikola“, jesu Milan i Snežana Mrkobrad. Kako nezvanično saznajemo, čamac s bračnim parom je neposredno pre udara stajao na sredini Dunava jer im se… »
Vesti dana »
U ova dva grada RHMZ je upravo izmerio okruglo 40 stepeni! Dobili smo rekordere toplotnog talasa: Gori Srbija, gore alarmi, a onda - nepogode!
Blic pre 50 minutajoš 52 povezane
Vučić: Jednokratne uplate penzionerima i socijalno ugroženima, jeftiniji lekovi za sve koji primaju terapiju
RTS pre 15 minutajoš 24 povezane
EPS upozorio na novu SMS prevaru, evo šta da radite ako ste već otvorili link
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 31 povezana
Nije smogao snage za trijumf karijere: Kecmanović izgubio od Sinera posle prave drame i pet setova!
Hot sport pre 40 minutajoš 50 povezanih