Povezane vesti
Pop se napio, vozili ga sa pokojnikom u prikolici?
Mondo 15.03.2018
Neverica na društvenim mrežama - sveštenik spava u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva. Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija "Ljudi, ovo je sramota, sveštenik se napio i nije… »
"Jesam, popio sam: Pivo!" Našli smo "pijanog popa" o kome priča Srbija. Evo kako se pravdao, a tek da čujete kako ga…
Blic 15.03.2018
Pijani pop leži na traktorskoj prikolici pored mrtvačkog sanduka – ova fotografija je juče bila hit na društvenim mrežama, a mi smo posetili selo Drugovac kod Smedereva, u kome živi lokalni sveštenik sa slike Nenad Obradović. Pitali smo ga šta… »
Oglasio se pop: Nisam bio pijan, imam astmu
Mondo 15.03.2018
Fotografija sveštenika koji leži u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva, izazvala je buru na društvenim mrežama. Evo šta kaže sveštenik o tome. Foto: Mondo/Goran Sivački… »
Hit na internetu: Slika pijanog popa koga su vozili s kovčegom kruži mrežama, a u selu vlada zavet ćutanja
Blic 14.03.2018
Tragikomična fotografija na kojoj pop, navodno, mrtav pijan spava pored sanduka s pokojnikom kojeg na traktoru prevoze do groblja, kruži društvenim mrežama poslednjih dana. Autor objave tvrdi da je reč o svešteniku Nenadu iz sela pored Smedereva… »
Vesti dana »

Skup podrške napadnutoj studentkinji ispred suda u Novom Sadu: Vučić napadače koji su studentkinji polomili vilicu nazvao junacima
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane

Brnabić: U junu i julu u Skupštini o medijima, REM-u, biračkom spisku
Radio sto plus pre 19 minutajoš 16 povezanih

Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu i zapitali zašto profesori nisu više uz njih
Beta pre 24 minutajoš 15 povezanih

Predsednik SNS zabrinut za ‘Studente koji žele da uče’, moli ih da odustanu od štrajka glađu
Bujanovačke pre 1 satjoš 16 povezanih

Predsednik Vučić uručio orden američkoj kongresmenki; Teni prenela Trampove pozdrave Srbiji
RTS pre 9 minutajoš 18 povezanih