Povezane vesti

Pop se napio, vozili ga sa pokojnikom u prikolici?

Pop se napio, vozili ga sa pokojnikom u prikolici?

Mondo 15.03.2018
Neverica na društvenim mrežama - sveštenik spava u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva. Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija "Ljudi, ovo je sramota, sveštenik se napio i nije… »
"Jesam, popio sam: Pivo!" Našli smo "pijanog popa" o kome priča Srbija. Evo kako se pravdao, a tek da čujete kako ga…

"Jesam, popio sam: Pivo!" Našli smo "pijanog popa" o kome priča Srbija. Evo kako se pravdao, a tek da čujete kako ga…

Blic 15.03.2018
Pijani pop leži na traktorskoj prikolici pored mrtvačkog sanduka – ova fotografija je juče bila hit na društvenim mrežama, a mi smo posetili selo Drugovac kod Smedereva, u kome živi lokalni sveštenik sa slike Nenad Obradović. Pitali smo ga šta… »
Oglasio se pop: Nisam bio pijan, imam astmu

Oglasio se pop: Nisam bio pijan, imam astmu

Mondo 15.03.2018
Fotografija sveštenika koji leži u traktorskoj prikolici pored kovčega sa pokojnikom na putu do seoskog groblja u selu Drugovac kraj Smedereva, izazvala je buru na društvenim mrežama. Evo šta kaže sveštenik o tome. Foto: Mondo/Goran Sivački… »
Hit na internetu: Slika pijanog popa koga su vozili s kovčegom kruži mrežama, a u selu vlada zavet ćutanja

Hit na internetu: Slika pijanog popa koga su vozili s kovčegom kruži mrežama, a u selu vlada zavet ćutanja

Blic 14.03.2018
Tragikomična fotografija na kojoj pop, navodno, mrtav pijan spava pored sanduka s pokojnikom kojeg na traktoru prevoze do groblja, kruži društvenim mrežama poslednjih dana. Autor objave tvrdi da je reč o svešteniku Nenadu iz sela pored Smedereva… »

Vesti dana »