Повезане вести
Поп се напио, возили га са покојником у приколици?
Мондо 15.03.2018
Неверица на друштвеним мрежама - свештеник спава у тракторској приколици поред ковчега са покојником на путу до сеоског гробља у селу Друговац крај Смедерева. Фото: Мондо/Горан Сивачки илустрација "Људи, ово је срамота… »
"Јесам, попио сам: Пиво!" Нашли смо "пијаног попа" о коме прича Србија. Ево како се правдао, а тек да чујете како га мештани…
Блиц 15.03.2018
Пијани поп лежи на тракторској приколици поред мртвачког сандука – ова фотографија је јуче била хит на друштвеним мрежама, а ми смо посетили село Друговац код Смедерева, у коме живи локални свештеник са слике Ненад Обрадовић… »
Огласио се поп: Нисам био пијан, имам астму
Мондо 15.03.2018
Фотографија свештеника који лежи у тракторској приколици поред ковчега са покојником на путу до сеоског гробља у селу Друговац крај Смедерева, изазвала је буру на друштвеним мрежама. Ево шта каже свештеник о томе. Фото… »
Хит на интернету: Слика пијаног попа кога су возили с ковчегом кружи мрежама, а у селу влада завет ћутања
Блиц 14.03.2018
Трагикомична фотографија на којој поп, наводно, мртав пијан спава поред сандука с покојником којег на трактору превозе до гробља, кружи друштвеним мрежама последњих дана. Аутор објаве тврди да је реч о свештенику Ненаду из села… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 25 минутајош 31 повезана
Путин отворено запретио Украјинцима: Заузећемо силом цео Донбас, ако се ваша војска не повуче
Курир пре 45 минутајош 31 повезана
Вучић са Малим обишао радове на Експу: Верујем да ћемо завршити до септембра 2026.
РТС пре 1 сатјош 22 повезане