Povezane vesti
Iran o saudijskom princu: Naivan je i nema pojma o politici
Al Jazeera 15.03.2018
Ako Islamska Republika razvije nuklearnu bombu, isto će učiniti i Saudijska Arabija, izjavio je saudijski princ Mohammed bin Salman. Iran je u četvrtak kritizirao saudijskog princa Mohammeda bin Salmana zbog njegove izjave da će Saudijska Arabija… »
Iran o saudijskom princu: Naivan je i nema pojma o politici
RTS 15.03.2018
Iran je kritikovao saudijskog princa Muhameda bin Salmana zbog njegove izjave da će Saudijska Arabija napraviti bombu, ukoliko to i Iran učini. "On nema pojma o politici sem ogorčenosti u izjavama koja potiče od nedostatka predviđanja. Njegove izjave… »
Saudijski princ: Ako Iran razvije nuklearnu bombu, i mi ćemo
Blic 15.03.2018
Ako Iran razvije nuklearnu bombu, isto će učiniti i Saudijska Arabija, izjavio je saudijski princ Mohamed bin Salman. On je to rekao za Si-Bi-Es, koji je u utorak objavio kratku najavu za intervju koji će u celini biti emitovan u subotu. - Saudijska… »
Nova trka u naoružanju Saudijski princ: Ako Iran razvije nuklearnu bombu, i mi ćemo
Kurir 15.03.2018
Ako Iran razvije nuklearnu bombu, isto će učiniti i Saudijska Arabija, izjavio je saudijski princ Mohamed bin Salaman. "Saudijska Arabija ne želi da ima nikakve nuklearne bombe, ali ako Iran razvije nuklearnu bombu, bez sumnje ćemo i mi to učiniti u… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
Rus pretučen u Beogradu: Huligani ga napali na Voždovcu, pa opljačkali: Policija traga za huliganima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana